Cărțile sunt foarte importante în viaţa copilului. Cartea este o comoară fără preţ și formează baza puternică şi de durată a culturii unui copil. Cu ajutorul cărților, copiii își vor dezvolta vocabularul,  vor înțelege ce se întâmplă în jurul lor și vor răspunde mai ușor provocărilor vieții. 

  Știați că s-a demonstrat ştiinţific că socializarea este mai pronunţată în cazul copiilor familiarizaţi cu lectura frecventă? Cărţile au darul de a îmbunătăţi interacţiunea cu cei din jur, de a stimula abilităţile de comunicare necesare traiului în societate.

  Cunoscând foarte bine importanţa lecturii, Alina Dobre, reprezentant al Editurii Usborne, ne-a pregătit  surprize literare menite să trezească interesul şi curiozitatea celor mici. Pe lângă cărțile minunate, Alina are și o ofertă super pentru cei care doresc să devină reprezentanți:

   Luna aceasta este super ofertă la pachetul de start, cei de la editură au adăugat cărți de încă 50 de lire în acest pachet de început față de ce conține în mod normal. Practic, pachetul costă acum în jur de 350 lei și conține cărți în valoare de 1200 lei. Așa că, oricine dorește sa investească în educația copiilor săi sau vrea sa înceapă o afacere cu această activitate poate profita de oportunitatea de luna aceasta. Las aici linkul de înscriere pentru cei interesați Join now.

 

carti Usborne

    1.Bună! Pentru a te cunoaște mai bine, spune-ne câteva lucruri despre tine!

   Bună! Eu sunt Alina, mămică de două minuni: o fetiță tare energică de 6 ani pe nume Daria și un baiețel cumințel de 1 an și 10 luni, pe nume Călin. Sunt o fire prietenoasă, deschisă și comunicativă. Îmi place să citesc, deși mărturisesc că de când am copii, citesc mai mult pe fugă de pe telefon și mai ales articole cu și despre  copii. Dintotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, să descopăr locuri și oameni noi așa că abia aștept să trecem peste perioada aceasta tulbure și să reușesc să merg în excursie în Cuba,  acolo unde era programat să ajung la sfârșitul lunii Aprilie. 🙂

      2.Cu ce te ocupi?

  Până acum pot spune că m-am ocupat strict de copii și de afacerea mea cu cărțile Usborne. De acum încolo insă, mai exact în câteva zile, mă voi reîntoarce la jobul meu de birou de analist de date statistice.

pictura gradinita

  3. Cum ai descoperit cărțile editurii Usborne?

    Cărțile Usborne le-am descoperit în urmă cu aproape 5 ani. Fetița mea tocmai făcuse o pasiune pentru cărticele și m-am pus pe căutat. Am avut norocul să dau peste o prietenă care era reprezentant și avea diverse cărticele acasă. Am fost să le vedem impreună cu fetița și bucuria ei fără margini plus calitatea cărților și pachetul de început super rentabil m-au făcut să mă înscriu și eu ca reprezentant. Consider că a fost una din cele mai bune decizii luate vreodată de mine căci această activitate efectiv mi-a schimbat viața într-un mod în care nici nu îndrăzneam să visez.

carti bebelusi

  4.Cine poate deveni reprezentant? Ce condiții trebuie să îndeplinească?

   Reprezentant poate deveni orice persoană de peste 18 ani care locuiește într-o țară UE unde Usborne face livrări. Sunt destul de puține în care nu se întâmplă acest lucru. Alte condiții nu sunt. Te poți înscrie ca reprezentant doar pentru a cumpăra cărți la preț promoțional pentru copiii tăi sau poți încerca să faci o afacere din asta. Contrar ideilor multora, nu trebuie să știi să vinzi sau să ai studii de specialitate să poți face asta. Din experiență pot spune că oricine poate ajunge departe cu această activitate. Este suficient să îți placă cărțile și copiii. Odată ce te prinde magia acestor cărticele ești de neoprit. 🙂

activitati gradinita

     5.Cât de mult ai evoluat ca reprezentant Usborne?

   Trebuie să recunosc că sunt foarte mândră de tot ce am acumulat în acești ani cu Usborne. M-am dezvoltat pe mine ca persoană, mi-am crescut încrederea în forțele proprii, am dezvoltat unele abilități pe care nici nu știam că le am, am lucrat în cadrul unei echipe minunate formată în marea majoritate din mămici ca și tine și ca și mine, care împărtășesc o dragoste imensă față de aceste cărți, am ajutat la creșterea ei – acestea sunt doar câteva motive pentru care pot spune că sunt extrem de încântată de această activitate!

      Știi că îți menționam mai devreme de excursia in Cuba? Aceasta era cadou de la editură pentru rezultatele de anul trecut. Cel mai important criteriu, dacă pot să îi spun așa, a fost că în fiecare din cele 3 sezoane ale anului am reușit să ajut la promovarea la un nivel superior a unei persoane din echipă. Aceasta pot spune că e cea mai importantă realizare a mea  de pană acum și sper să nu mă opresc aici!  Anul acesta deja am început să lupt și să visez pentru excursia din 2021 ce va fi la Bangkok 🙂

     6.Ce ofertă de inscriere este acum la Usborne?

   Luna aceasta este super ofertă la pachetul de start, cei de la editură au adăugat cărți de încă 50 de lire în acest pachet de început față de ce conține în mod normal. Practic, pachetul costă acum în jur de 350 lei și conține cărți în valoare de 1200 lei. Așa că, oricine dorește sa investească în educația copiilor săi sau vrea sa înceapă o afacere cu această activitate poate profita de oportunitatea de luna aceasta. Las aici linkul de înscriere pentru cei interesați Join now.

carti ieftine

 7.Care sunt cele mai vândute cărți Usborne?

    Îmi e destul de greu să fac un top al celor mai bine vândute cărți Usborne, după părerea mea depinde mult de ce fel de cărți promovezi mai des și cărei categorii de vârstă te adresezi. Eu una vând foarte bine cărți pentru copiii de până în 7-8 ani, probabil din pricina vârstei copiilor mei. Iar dacă e sa mă refer totusi la câteva categorii de cărți atunci pot menționa minunatele magic painting (cărți care se colorează doar înmuind pensula în apă), cărțile de bebelusi cu sunete și texturi diverse, cărțile cu abțibilduri, cărțile cu jucărie, cărțile cu clapete ce se deschid și se închid ( colecția peep inside, very first questions and answers, lift the flap, look inside sau see insidesau minunatele wipe and clean ce conțin o cariocă pe bază de apă cu ajutorul căreia se scrie pe paginile plastifiate care se curață rapid cu un șervețel uscat, astfel încât copiii o pot lua de la început și scrie din nou.

fise gradinita

  8.Ne poți recomanda 3 cărți potrivite pentru această perioadă în care suntem nevoiți să stăm în case?

   Aici, dacă privesc strict din perspectiva cărților celor mai îndrăgite de copiii mei, menționez cărțile din colectia magic painting, puzzle-urile si cărțile cu abțibilduri.

   Iar pentru că 1 Iunie este aproape, am pregătit un eveniment cu multe reduceri și surprize impreună cu una din fetele din echipa mea. Așa că, dacă încă nu ați cumpărat cadouri celor mici, vă invităm cu  drag să participați. Las aici linkul pentru cei interesați Ziua copilului cu reduceri la carțile Usborne.

  Pe toți cei care doresc mai multe detalii despre activitatea mea Usborne sau recomandări de cărți îi rog să îmi scrie atât pe pagina personală Alina Dobre, cât și pe pagina mea de facebook—– Book Store.

  Mulțumesc mult pentru timpul acordat!

 

Please follow and like us:
Usborne – cărți de calitate pentru copii și o oportunitate de a lucra de acasă
Etichetat pe:                

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds