Bine v-am regăsit! Știu că ați pregătit deja cadourile pentru seara de 5 decembrie, dar încă mai aveți timp să găsiți câte ceva pentru Moș Crăciun.

  De curând am descoperit traseele auto Waytoplay de la Creatoys.ro. Sunt minunate pentru sacul Moșului și o să fie pe placul oricărui băiețel.

 

trasee auto ieftine

🌧☔️Vremea urâtă de afară cere multe ore de joacă în casă. La noi plouă de câteva zile și este extrem de frig. Am ieșit foarte putin la aer.
    Matei și-a ocupat timpul cu traseele auto Waytoplay de la Creatoys.ro.Este foarte încântat de ele și nu se ridică minute în șir de jos.
🚗🚕🚙 Seturile de trasee auto Waytoplay sunt jucării excelente pentru jocul imaginativ, oferindu-le copiilor posibilități nelimitate de conectare a segmentelor de pistă și de construcție a traseelor pentru masinuțele lor preferate.
    Pot fi folosite pe aproape orice suprafată, în interior sau afară, sunt flexibile și rezistente.Abia aștept să le testăm la mare, pe nisip.

waytoplay

      Traseele auto Waytoplay de la Creatoys.ro sunt cea mai bună investiție din ultima perioadă! În fiecare zi, după grădiniță, Matei se joacă cu ele.
    Vă las mai jos câteva motive pentru care ar trebui să le oferiți cadou celor mici:
📌Seturile Waytoplay pot fi folosite pe aproape orice suprafață, în interior sau afară, sunt flexibile și rezistente, iar utilizarea lor în joaca copiilor nu are limite.
📌Fiecare set dispune de segmente de drum flexibile, ușor de conectat. Drepte, curbe, locuri de parcare, trasee giratorii, intersectii si multe alte piese, pot fi combinate și conectate dupa imaginatia copiilor, pentru a realiza o mulțime de variante de trasee.
📌Piesele sunt fabricate din cauciuc sintetic de înaltă calitate, moale, flexibil, foarte rezistent, testat 100% si sigur pentru copii. Materialul este suficient de rezistent pentru a face față tuturor provocarilor.
📌Piesele se pot conecta si forma trasee noi de fiecare data. Pot fi amplasate pe aproape orice suprafata de la parchet sau covor, pana la zapada, gheata, nisip, pietre sau iarba.
📌Sunt excelente pentru a fi combinate intre ele sau cu alte jucarii.

jucarii Craciun

  Câți copii și-ar dori un astfel de set de la Moș Crăciun?

  Puteți să vedeți mai multe poze pe pagina noastră de Facebook, aici.

  Mai aveți timp să le comandați până la Crăciun. Le puteți găsi aici.

   Seară liniștită!

  

Please follow and like us:
Trasee auto Waytoplay

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: