Vremea ploioasă, frigul, dar și contextul actual ne țin mult în casă! Zilele sunt din ce în ce mai scurte și se întunecă din ce în ce mai devreme. Cu jucăriile de la Creatoys.ro nu ne plictisim niciodată! 💛

   Cu ajutorul setului de piese din lemn de la SumBlox Starter, copiii își pot dezvolta abilitățile de construcție în timp ce realizează operații matematice!

✨SumBlox Starter Set este o jucarie cu adevarat revoluționară din SUA care le permite copiilor să exploreze și să descopere matematica în ritmul lor propriu.

    SumBlox au fost create pentru a-i ajuta pe copii să învețe și să își dezvolte o gama largă de abilitati matematice prin joc. Aceste blocuri de construcție constituie o modalitate inovatoare „open-ended play’ de a dezvolta abilitățile matematice. 

   Dacă vă plac, le puteți comanda de aici ( click pe link pentru redirecționare).

Setul include 27 de piese: 10 blocuri simple, 1 bloc sub forma numărului 10, câte două blocuri din fiecare cifră: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, un ghid matematic și trei carduri ilustrate față verso.

Vârsta recomandată: 2 ani +

Dimensiune cutie: 34 x 18 x 7 cm

   SumBlox sunt blocuri de stivuire din lemn masiv sub formă de numere și sunt concepute pentru a îmbunatăți abilitățile de numărare și pentru a face învătarea mai accesibila, distractivă și interesantă.

sumblox starter set

  Există un potențial nesfârșit de a învăța cu aceste blocuri de construcție, iar libertatea de a realiza ceva frumos se limitează doar la imaginația fiecărui copil.

cifre lemn

  Copiii vor fi încântați să stivuiască și să ridice turnuri folosind blocurile SumBlox în timp ce își dezvoltă abilitatile matematice de bază, abilitățile motorii, coordonarea mânaă-ochi, abilitățile de cooperare, creativitatea, imaginația, atenția și concentrarea. Pentru și mai multă distracție, cardurile cu instrucțiuni ilustrate le vor arăta ce turnuri numerice pot construi.

  matematica distractiva gradinita

✨Copiii sunt pregătiţi în mod indirect pentru matematică încă de la lucrul cu materialele de viaţă practică; copilul a învăţat să gândească ordonat secvenţial prin lucrul repetat într-o manieră clară şi logică.

  Matematica poate fi distractivă cu ajutorul setului SumBlox Starter de la Creatoys.ro. SumBlox este o jucarie cu adevărat revoluționară care le permite copiilor să exploreze și să descopere matematica în ritmul lor propriu printr-o activitate de joaca practica, captivantă și distractivă, pe care deja o îndrăgesc : joaca cu blocurile de construcție.

  matematica toamna

✨Matematica înseamnă în egală măsură folosirea unor operații ale gândirii . Exersarea capacității de analiză, sinteză, comparative, generalizare, abstractizare, clasificare, seriere, ordonare în activitățile matematice din grădiniță constituie pași spre conturarea raționamentului logico-matematic.

matematica cu castane

🍂Analiza datelor unei sarcini de lucru cu continut matematic într-un limbaj accesibil copiilor, formularea unor concluzii logice, justificarea răspunsurilor și a soluțiilor constituie activități utile în direcția finalitatilor mai sus amintite. Așa arată activitățile matematice de la noi de acasă 🙂

SumBlox Starter Set de la Creatoys.ro ne este de mare ajutor! ❤️ 

  sir crescator gradinita

  Nu-i așa că e minunat acest set? Noi îl iubim tare mult și îl recomandăm cu tot dragul! E un material ce ar trebui să existe în orice grădiniță.

matematica grupa mare

  Găsiți aici un  videoclip cu Matei realizând primele adunări cu acest set minunat!

  Cine îl mai iubește la fel de mult ca noi?

 Seară liniștită vă dorim! 

Please follow and like us:
SUMBLOX STARTER SET
Etichetat pe:                    

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds