Bine v-am regăsit!

   V-am povestit de foarte multe ori despre mamele minunate care lucrează de acasă și am promovat adesea produsele lor. Ca de fiecare dată, Asociația Work At Home Moms susține mamele care fac parte din sectorul vulnerabil.

   Găsiți în articol toate detaliile de care aveți nevoie! 

   Înscrierile se fac până pe 15 iulie!

work at home moms

   „Start from home” – o invitație captivantă de a descoperi și practica meserii și meșteșuguri!

    Asociația Work At Home Moms a dat start inițiativei prin care propunem un număr de 102 kituri de lucru, mamelor din segment vulnerabil.

    Proiectul „Start from home”, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, pornește de la nevoia de a atenua impactul la nivel social și economic pe care îl resimt atât familiile, cât și afacerile mici în contextul pandemiei, și de a asigura activități practice legate de terapia prin artă familiilor afectate de presiunea emoțională a izolării.

   Campania are și rolul de a stimula activitățile de tip Do It Yourself în vederea împlinirii misiunii WAHM.

   Kiturile sunt propuse și realizate alături de mamele antreprenoare din comunitatea WAHM: impaslit, țesut, realizat bijuterii sau tablouri cu licheni, cusut, creativ, modelaj, făurit figurine de ipsos și lumânări decorative, brodat.

    Scopul proiectului „Start from home” este să combată situația de vulnerabilitate, izolare și să sprijine depășirea perioadei de dificultate/anxietate.

   Așadar, dacă faceți parte din segmentul țintă al proiectului: familii monoparentale, fără venituri, cu venituri mici, cu mai mult de doi copii, va așteptăm înscrierea prin completarea formularului
https://wahm.ro/2020/06/start-from-home/
până pe 15 iulie.

    Vă invităm să dăm de veste împreună și să sprijinim real, concret și solidar persoanele afectate de situația economică și socială actuală.
  *Notă: selecția pentru atribuirea kiturilor se face în urma analizei formularului de înscriere.

    Au prioritate persoanele care fac parte din mai multe categorii vulnerabile.

   *Tipul de kit poate diferi în mod aleatoriu.

    Acesta este un proiect dezvoltat de către Asociația Work At Home Moms și susținut de programul Start ONG.

    Asociatia Work At Home Moms are ca scop promovarea mamelor antreprenoare și susținerea celor care doresc să lucreze part time, project based, home based.

    Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro.

    Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Please follow and like us:
Start from home- o campanie pentru mamele din sectorul vulnerabil

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds