Bine v-am regăsit!

           Din păcate, de câteva luni bune nu am reușit să mai scriu nimic…Anul acesta aveam planuri mari pentru blog și îmi doream să reușesc să intru în casa voastră cu 2-3 articole pe săptămână ( măcar :D). Nu a fost așa din mai multe motive…

             Știu, v-am tot ”amenințat” pe pagina de Facebook că vi le voi dezvălui în curând, dar am tot amânat.

             Primul motiv pentru care nu a reușit să ajung foarte des aici a fost NUNTA. Da, m-am căsătorit între timp. Mai exact, am făcut marele pas pe 25 iulie ( o zi caniculară, între noi fie vorba). Pregătirile au început încă din prima lună a anului și parcă tot nu am avut suficient timp. Am avut multe de organizat….

               Mi-ar trebui zile întregi să vă povestesc totul…

nunta

Sursă foto: Printerest

              A doua veste importantă este faptul că voi deveni mămică ( prin februarie, mai exact). Bebe mi-a dat mari batăi de cap, m-a ținut aproape 3 luni în pat pe perfuzii și tot nu dă semne că s-ar liniști.

copil

Sursă foto: Printerest

          Momentan sunt în concediu medical, deci nu voi mai posta activități recente cu cei mici. Mai am de recuperat câteva din anii trecuți. Sper să reușesc să mă organizez și să vi le arăt.

          Între timp, mă gândesc la un nou site despre copii, naștere, stil de viață sănătos, rețete pentru copii și multe altele. Tot aici vreau să vă arăt și activitățile pe care le voi desfășura cu bebe al meu….un fel de jurnal de acasă. Încă mă gândesc la nume. Dacă aveți sugestii, nu ezitați să-mi lăsați mesaj.

                                         Să aveți o săptămână frumoasă!

Please follow and like us:
Revenire…cu surprize
Etichetat pe:            

14 comentarii la „Revenire…cu surprize

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: