După o săptămână de absență motivată ( 😛 ) de pe blog, revin cu o recomandare foarte frumoasă. Este vorba despre Magic Gifts, magazinul on-line, care ne oferă o gamă variată de bijuterii handmade.

Magic Gifts ne oferă  numeroase idei pentru a face cadouri celor dragi.Pe site-ul lor găsim:bijuterii ( brățări, coliere, seturi, cercei, cutii pentru cadouri), bijuterii handmade ( cercei, brățări), bijuterii fashion, bijuterii de inox ( brățări, cercei,butoni, pandantive, lanțuri pandantive), bijuterii de piele, dar și brichete.

”Răsfoind” site-ul am descoperit cele mai frumoase bijuterii handmade.

Mi-a atras atenția o brățară finuță și destul de simplă, formată din trei șiruri de mărgele. Brățara are o lungime de 18 cm și o lățime de 3 cm.

bratara handmade

Ce spuneți? E un model foarte interesant, nu? Să nu mai vorbim despre faptul că e și foarte ușor de asortat 🙂

Vizitând paginile site-ului magazinului de bijuterii Magic Gifts, am descoperit un pantantiv minunat, sub formă de fluture. E un model foarte tineresc , plin de culoare. Se poate prinde la un lănțișor simplu.

pandantiv fluture

Pandantivul este realizat din inox și  are o greutate de 1, 70 grame. Prețul este unul foarte mic..doar 25 de lei.

Vă invit să intrați în magazinul on-line și să vă alegeți bijuteriile preferate.

Spre seară o să pregătesc și articolul cu materialele de la serbarea Fluturașilor, cu care vă sunt datoare ( știu că sunt datoare cu foarte multe articole, dar se pare că timpul și starea de sănătate nu îmi mai pemit să mă ocup așa cum mi-aș dori de site).

Între timp, aștept și propunerile voastre în ceea ce privește trecerea la domeniul propriu, aici și orice alte sugestii legate de organizarea și aspectul site-ului.

Nu uitați nici de magazinul Magic Gifts!

O zi plină de soare vă doresc!

Please follow and like us:
Recomandare Magic Gifts
Etichetat pe:            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds