La mulți ani! Bine v-am regăsit în 2016!

Așa cum obișnuiesc în fiecare an, la început de ianuarie vă împărtășesc câteva dintre gândurile și planurile pentru 2016.

Dacă în anii trecuți aveam liste lungi, anul acesta sunt conștientă că nu voi putea avea o listă cu prea multe obiective de îndeplinit. Bebe crește în burtică și mi-e din ce în ce mai greu să mă mișc. Apoi, va urma perioada de acomodare și multe nopți nedormite. Bebe o să fie prioritatea numărul 1.

planning blog sursa Pinterest

Din lista de anul trecut, nu am reușit să bifez prea multe lucruri. Nu am citit decât câteva cărți despre naștere, nu m-am odihnit, nu am reușit să-mi dozez timpul într-un mod eficient. Am alergat mult și am organizat până în cele mai mici detalii nunta. M-am împărțit între multe perfuzii ( și implicit multe zile în care am zăcut neputincioasă în pat) și ecografii sau analize.  

Am reușit să amenajat camera lui bebe în proporție de 90% și să achiziționez lucrurile de care va avea nevoie în primele luni de viață. 

Anul acesta, sper doar să reușesc să fac puțină ordine pe blog, să aranjez câteva articole mai vechi  și să public articolele restante. Avem multe activități interesante care nu au reușit să ajungă încă pe blog.

Fiind în prenatal , urmează o perioadă destul de lungă în care nu voi profesa, deci nu știu câte noutăți vă voi aduce.

Vin și cu o veste bună!!! V-am tot promis că vă arăt noul blog, unde voi fi mai activă și …..cred că a sosit momentul.

Jurnal de mamă este noul meu proiect și vă aștept acolo să mă susțineți și să mă încurajați.

În primul articol de pe blog am vorbit mai detaliat despre planurile pe care le am pentru 2016 și despre provocările care mă așteaptă. Tot acolo, am postat și o poză cu burtica, în caz că sunteți curioși să ne vedeți!

Pagina de Facebook o găsiți aici și vă invit să ne urmăriți!

Vă îmbrățișez cu drag!

Please follow and like us:
Planuri pentru 2016
Etichetat pe:        

6 comentarii la „Planuri pentru 2016

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: