Deși am avut activitate intensă pe pagina de Facebook și am postat destul de des acolo, pe blog nu am mai reușit să scriu. E o perioadă încarcată și voi posta destul de rar până în septembrie.

   După ce am reamenajat puțin camera lui Matei, am revenit la jucăriile noastre 🙂 Nu a trecut nici măcar o zi fără să ne jucăm . Am așezat jucării noi pe rafturi și le-am postat pe pagina noastră de Facebook . Pentru că au avut mare lipici la public și am primit nesperat de multe comentarii, am vrut să vi le arăt și pe blog ( poate mai avem cititori care ne urmăresc doar aici). Eu zic că e mare păcat că nu ne dați un like și pe pagina de Facebook, pentru că acolo postăm mult mai des poze cu activitățile noastre.

   Prietenii noștri de la Câte-n lună și-n stele au adus jucării noi în magazinul lor online. Ne-au atras fructele și legumele cu magnet, dar și o placă geoboard.

geoboard fructe cu magnet ieftine

   Lui Matei îi place tare mult să stea în bucătărie și să mă ajute, dar nu refuză nici fructele magnetice din lemn. Setul este fabricat din lemn și este foarte rezistent. Vopseaua este pe bază de apă, deci e sigură pentru copii.

 activitati cresa copii

   Acest set are numeroase întrebuințări. Pe langă faptul că îi ajută pe cei mici să recunoască fructele și legumele, aceștia pot învăța culorile, dar și să refacă fructul întreg din jumătăți.

gradinita legume

Setul este unul educativ, calitativ și foarte frumos! Îi va ține pe cei mici ocupați minute bune 🙂

   Dacă vreți să-l achiziționați, îl găsiți aici.

   Cu această ocazie, am descoperit și placa geoboard.  Nu știam fosrte multe despre ea, dar m-a convins rapid că merită să stea pe rafturile noastre.

placa geoboard

  Jucarie eductiva de tip Montessori, placa geoboard alfanumerică este foarte rezistentă, fiind realizată din lemn, vopsită doar cu lacuri și vopsele pe baza de apa, iar îmbinările sunt realizate cu adezivi care nu conțin formaldehide, nu emană compuși organici volatili care ar putea fi nocivi pentru sănătatea umană.

  Prin utlizarea acestei jucarii de lemn, copilul își dezvoltă motricitatea și orientarea în spațiu și își exersează abilitatea de a recunoaște culori, diverse forme, poate învăța alfabetul și forme sau  cifre.

activitati cresa

   Noi am realizat forme geormetrice, litere, cifre… Pe toate le puteți avea doar cu un singur set. Să vă mai zic cât de încântat a fost Matei? Singur își ia coșuletul și placa de pe raft și se așază la masa de lucru.

activitati gradinita montessori

   Dacă vă place, îl puteți achiziționa de aici.

placa montessoriactivitati montessorimontessori geoboard

Voi ce mai aveți pe rafturi?

Matei, 2ani 5luni

 

 

Please follow and like us:
Jucării Montessori
Etichetat pe:                                                

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds