Bine v-am regăsit!

Zilele trecute mă gândeam cât de repede trece timpul..S-au scurs deja 4 ani de când îl am pe Matei și de când vă povestesc despre ”aventurile” lui.  Miercuri va împlini 4 ani și nici nu îmi vine să cred că nu mai este bebeluș.

Știu că am ajuns rar pe blog, dar sper că ne urmăriți pe pagina de Facebook Jurnal de Prichindei , căci acolo postez mult mai des.  Tot pe pagina de Facebook postez noutăți și vă mai arăt ce activități realizez cu preșcolarii de la grădiniță sau acasă, cu Matei.

Pe lângă o mică petrecere și un tort tematic, am ales pentru Matei două jucării din lemn de la prietenii noștri, BumbuToys.

bUMBU TOYS

Pe lângă minunatul strugure mov, BumbuToys ne-au trimis și un pepene verde care o să fie lansat chiar astăzi pe pagina lor de Facebook- Bumbu Toys . Pe site, jucăria din lemn o să fie disponibilă doar la precomandă, aici.

 Jucăriile din lemn au un farmec aparte, fiind produse naturale, sigure și rezistente, acestea au caracteristici educative. De asemenea, au funcții special gândite pentru stimularea și dezvoltarea abilităților copiilor de toate vârstele.

 

curcubeu lemnpepene stivuit din lemn

 

 

Mă bucur tare mult că Matei este primul copil care testează minunata felie de pepene. Chiar și eu m-am jucat puțin cu ea, căci îmi place să îmi retrăiesc copilăria alături de Matei. Prin intermediul lui mă pot bucura de o gamă variată de jucării la care eu nu am avut acces când eram de vârsta lui. În plus, cine zice că jucăriile de la BumbuToys sunt doar pentru copii? Adulții sunt și ei invitați să se joace alături de copii. Să nu uităm că timpul petrecut lângă copiii noștri este foarte important pentru dezvoltarea lor armonioasă. Știu că este limitat, dar măcar să fie de calitate.

jucarii lemn 4 ani

BumbuToys ne aduce jucării artizanale realizate din lemn ecologic. Sunt perfecte încă din primele luni de viață, deoarece nu conțin elemente toxice. Fiecare produs e realizat într-un mic atelier ( afacere de familie) din lemn local ( cel mai adesea arțar). Vopselurile sunt 100% organice și sunt certificate internațional.

jucarii stivuit

Nu există nicio jucărie identică cu cealaltă, punem accent pe două lucruri esențiale: simplitatea jucăriilor (astfel încât povestitorul să fie copilul, iar el să îi dea sens și utilitate) și calitate (suntem exigenți cu fiecare jucărie în parte în ideea de a fi 100% sigură).

Strugurele din lemn l-a captivat pe Matei imediat și s-a concentrat minute în șir să potrivească toate boabele.

strugure lemn

Acest tip de jucării sunt:

  • Ideale pentru dezvoltarea îndemânării;
  • Îmbunătățesc coordonarea mână-ochi;
  • Dezvoltă motricitatea fină;
  • Stimulează atenția și concentrarea.

motricitate Montessori

Cu ajutorul pepenelui roșu, copiii pot învăța culorile, dar și conceptul mic-mare. Pe lângă partea educativă, aceste jucării din lemn sunt atât de frumoase, încât vor înfrumuseța orice cameră. Mie îmi plac tare mult pentru că oferă o pată de culoare.

pepene stivuit

BumbuToys au o gamă variată de jucării din lemn. Le puteți descoperi pe toate pe site—-bumbutoys.ro .  Livrarea se face oriunde în țară, dar și în străinătate.

strugure lemn BumbuToys

Jucăriile se pot găsi și offline în librăriile Cărturești, Librăria Sophia din București sau în librăriile Bookcity.

Care este jucăria voastră preferată?

Please follow and like us:
Jucării artizanale din lemn de la BumbuToys
Etichetat pe:                            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: