Sărbătorile vin cu pași repezi, așa că trebuie să pregătim din timp cadourile.

V-am vorbit de multe ori despre jucăriile de la Goki pe care noi le îndrăgim tare mult. Sunt educative, calitative, realizate din lemn și au preț foarte bun.

 Un articol despre jucăriile Goki (de la Joc Istețpe care le-am ales la doi ani, puteți citi aici. 

 Mi-a fost foarte greu să aleg doar câteva pentru că toate sunt minunate!

 jucarii ieftine lemn

1.Trenulețul cu prindere magnetică „Praga/Dublin/Riga/Kiew”

 tren lemn

    Cuplați vagoanele și călătoria poate să înceapă! 4 modele de trenulețe simpatice cu locomotivă și vagoane ce se prind între ele prin magneti, oferă micuților posbilitatea de a se distra și a învăța lucruri noi despre forța de atracție a magneților.

tren lemn cu sine

    A fost o alegere inspirată pentru că Matei iubește tot ce ține de trenuri . Ce copil nu iubește trenurile?  Eu zic că merită achiziționat, mai ales că are o reducere de 40%.

2.Puzzle în straturi „Forme geometrice”

    puzzle forme geometrice

    Acest puzzle l-a captivat pe Matei. A reușit să pună formele geometrice de la mic la mare în doar câteva minute și fără să ceară ajutor.

  Mi-a plăcut că e din lemn, e calitativ și piesele sunt destul de mari, deci nu se pierd ușor.

   Un material educativ excelent gândit pentru a putea prezenta copiilor primele noțiuni de geometrie simplă sau pentru activități de sortare și numarare. Noțiunile de mare-mic, cel mai mare-cel mai mic, pot fi de asemenea exemplificate foarte usor. Conține 16 piese atractiv colorate. 

   puzzle geometrie

3.KUBUS

kubus goki

   Un altfel de joc de puzzle, dar la fel de distractiv și benefic pentru dezvoltarea micuților. Conține 4 cuburi și 26 de carduri cu modele ilustrate pe care copilul trebuie să le reproducă prin asamblarea cuburilor conform imaginii. Un joc îndrăgit care îi va pune micuțului mintea la încercare. Se pot forma 26 imagini diferite.

   Dezvolta copilului abilități de logică și de rezolvare a problemelor. Toate acestea au un impact educativ extrem de mare, ajutand micuțul să devina un adult descurcareț, capabil să gaseasca soluții la diferite probleme. De asemenea, abilitățile dobândite prin rezolvarea jocurilor de tip puzzle, sunt pietrele de temelie pentru rezolvarea problemelor de matematică și fizica de mai târziu.

kubus lemn

   E un joc care dezvoltă atenția, capacitatea de observare și concentrare. Noi am folosit o variantă simplă de joc, iar lui Matei i-a plăcut tare mult. E cadoul ideal pentru că se poate folosi mai mulți ani, nu rămâne ”mic”.

  4. Puzzle incastru

  Încă de la vârsta de 8 luni, Matei a fost fascinat de puzzle-ul incastru. Nu ne lipsesc din casă 🙂

 Varianta cu cifre a rezolvat-o încă de când am deschis coletul. Trebuie să vă arăt cum numără în româno-engleză. Voi pune pe pagina de Facebook un video, așa că nu uitați să ne urmăriți și acolo!

   puzzle cifre

Îl puteți comanda de aici, cu o reducere de 20%.

   Am mai ales o variantă cu animale. La fel de  frumos a fost și acesta, iar Matei l-a rezolvat foarte ușor.

puzzle animale gradinita

 Îl puteți comanda de aici.

 5.Puzzle incastru cu 4 piese din lemn

puzzle elefant de printat

   Jocul de puzzle dezvoltă abilități de logică, de rezolvare a problemelor, de concentare, motricitate fină, de coordonare.

  puzzle simplu lemn

6. Set pentru biscuiți

  Pentru un mic bucătar pasionat de prajituri și fursecuri, acest set a venit la fix. Abia aștept să îl folosim.  O să aibă mare succes, cu siguranță!

set fursecuri

   Cu ajutorul acestui set creativ aduceți copiii și distracția în bucătărie. Micii cofetari vor fi cu siguranță încantați să-și pregătească singuri biscuiții. Setul conține: 4 forme cu ștampile pentru biscuiți, un sucitor și o foaie cu rețete și instrucțiuni. Retele sunt testate, usor de preparat și adaptate special pentru a păstra forma stampilelor. 

  Producătorul îl recomandă de la 6 ani, dar eu zic că se poate folosi de la 2 ani 🙂

  Setul are o reducere de 20%.

   Ce cadouri ați pus sub brad?

Please follow and like us:
Idei de cadouri pentru Crăciun
Etichetat pe:                            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds