Orice ocazie specială din viața noastră trebuie să fie imortalizată sub forma celor mai frumoase fotografii. Peste ani și ani, o să priviți cu nostalgie aceste amintiri prețioase și o să vă felicitați ( sau nu) pentru alegerea făcută.

   Fotografiile o să vă amintească multe detalii despre evenimentul fericit din viața voastră, așa că trebuie să alegeți un fotograf priceput, atent și empatic .

   Toate aceste calități le găsești la Little Sunshine Studio.
  Ședințele foto au întotdeauna un mesaj puternic și trebuie să te reprezinte în totalitate!sedinta foto newborn


   Nicoleta și Bogdan sunt doi oameni minunați care se află în spatele proiectului Little Sunshine Studio. Tineri și plini de inițiativă, cei doi pun mult suflet în ceea ce fac, iar rezultatele sunt uimitoare. Perfecționiști din fire, studiază continuu, considerând că procesul de învățare nu se termină niciodată.
   Suntem pasionați de fotografie și ne este drag să lucram cu cei mici, astfel că activitatea noastră a devenit dedicată lor. Văzându-i cât de repede cresc sub ochii noștri facem tot posibilul să imortalizam momente prețioase din existența lor prin fotografii care ne vor ajuta de-a lungul anilor să retraim emoțiile copilăriei lor.
   Nicoleta și Bogdan oferă multe variante de ședințe foto și vreau să vă ajut să le descoperiți pe fiecare în parte.

1.Ședințe foto nou-născutsedinta foto nou nascut
  Ședința foto de nou-născut este recomandat să aiba loc în primele 12 zile de viață .
  Acest tip de ședință începe cu poziționarea nou-născutului pe beanbag, unde o să fie fotografiat în diferite ipostaze. Urmează înfășarea care îl ajută pe bebeluș să se relaxeze și să aiba un somn profund, fiind simulate condițiile din burtica mamei. Urmeaza cateva cadre de familie, ulterior bebelusul fiind pozitionat în alte piese de recuzită: bol/ pătuț/ găleată.

2. Ședință foto de maternitatesedinta foto maternitate

  Little Sunshine Studio are grijă să pună în evidență formele maternității. Deși nu toate femeile se simt frumoase în această perioadă, un posing potrivit va accentua frumusețea mămicii ascunzând părțile de care gravida nu este atât de mulțumită.

3.Ședințe foto copiisedinte foto copii

  Copilul tău este minunea de care te bucuri zi de zi. Uneori ai dori să oprești timpul în loc, dar bebelușul tău crește văzând cu ochii. Cât ai clipi, va începe să meargă și să vorbească și doar prin intermediul fotografiilor îți vei mai putea aminti toate acele grimase bebelușesti.
Poti alege între cele două tipuri de fotografie pe care le oferă : Mini si Standard.

4. Smash the cakesmash the cake

   Sesiunile smash the cake sunt sesiuni aniversare ce sărbatoresc ziua de naștere a copilului. Cele mai des intalnite ședinte sunt cele de la un an, însă se pot realiza și la alte vârste. Este recomandat ca ședința să fie programată cu aproximativ trei săptămâni înainte de ziua copilului, pentru a putea primi fotografiile până la petrecerea „oficială”.

5.Ședințe foto outdoorsedinta foto outdoor

  Ședințele foto în aer liber sunt extrem de distractive. Spre deosebire de cele din studio, unde totul trebuie să fie regizat și așezat până la cel mai mic detaliu; în aer liber stilul fotografiei este unul lifestyle, fără decoruri sau recuzită.
   Indiferent că este o ședință foto de familie sau una de maternitate, fotografiile vor surprinde naturalețea și emoțiile voastre într-un cadru natural ales de voi. Astfel ședința foto se transformă într-o plimbare în parc unde fotografiile vor reda stilul și personalitatea voastră.

6.Minisesiuni fotolittle sunshine studio

  Mini sesiunile sunt ședinte foto cu durată scurtă ( 20-30 de minute) cu o tematică specifică mommy & me, Paste, Crăciun și multe altele. Sunt focusate pe un subiect anume și de cele mai multe ori fundalurile și tematica sunt mai interesante decât cele folosite la o sesiune normală.
   Indiferent de ce alegeți, o astfel de sesiune foto poate fi cadoul perfect pentru pentru bunici, prieteni sau chiar pentru voi.

Little Sunshine Studio vă așteaptă cu drag!

Please follow and like us:
Fotografiile de familie, amintiri prețioase în timp -Little Sunshine Studio

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds