De când l-am născut pe Matei am fost foarte preocupată de aspectul camerei lui. Spațiul este mic, așa că am ales doar câteva obiecte de mobilier pentru a nu încărca și mai mult. 

   Pentru că ne-am orientat către educația în stil Montessori, am primit de foarte multe ori întrebări despre activitățile noastre, despre felul în care aranjăm jucăriile, despre colțul de lectură sau mobilier.

    Astăzi vreau să vă prezint un site minunat, unde puteți găsi toate aceste elemente și nu numai. Pe decorpentrucopii.ro găsiți și multe materiale educative sau seturi ce sunt în concordanță cu pedagogia Montessori.

mobilier Montessori

    De profesie designer, Alina Ledon a pus bazele acest magazin prin forțe proprii. Din punctul meu de vedere, aici puteți găsi absolut orice pentru camera unui copil. De la pătuțuri, mobilier mic, covoare și până la jucării, toate se regasesc frumos așezate în magazinul ei online.

   Vreau să vă spun că tot ce e aici, e realizat doar de către români talentați. Fiecare obiect e lucrat manual și finisat cu atenție în ateliere mici. 

cort montessori

   Mi-au plăcut mult bibliotecile și chiar am pus ochii pe una dintre ele. Matei are peste 200 de cărți și deja nu mai încap în rafturi.

   Acest model de bibliotecă permite expunerea cărților în întregime, cu coperta în exterior. Celor mici le este mai greu să aleagă cartea doar după cotor, ei caută imaginea. Specialiștii în educație timpurie recomandă expunerea prin rotație a cărților pentru a se evita un mediu prea încărcat. Un mobilier minimalist, ce ofertă un mediu organizat, ocupă puțin spațiu, și oferă la schimb o invitație la citit și răsfoit cărți educative.

   Confecționată din lemn masiv, lucrată manual cu multă dăruire, pasiune și cu multa grijă la detalii. Lectura stimulează creativitatea și dezvoltarea limbajului, iar mobilierul la nivelul de acces al copilului îi crește stima de sine.

biblioteca lemn

    Tot în magazin, am văzut și câteva cortulețe pentru joacă. Avem și noi unul și lui Matei îi place tare mult.

cort joaca

   Micii exploratori vor fi încântați să aibă un spațiu doar al lor. Cortul de joacă se potrivește de minune în camera  copilului dvs. unde își poate invită prietenii pentru a pune la punct planul perfect de cucerire a lumii. Uneori, chiar și părinții au voie să între în cort pentru a se bucură de lumea bogată din imaginația micuților. Opțional puteți opta pentru o salteluță de joacă potrivit acest cort.

   Dacă aveți o mică afacere și realizati acasă mobilier, decorațiuni sau jucării din materiale naturale, o puteți contacta pe Alina și acestea pot să fie vândute în magazin. Trebuie doar să fie în totalitate homemade și să aveți o formă legală.

jucarii lemn ieftine

    Ce ați alege din magazin? Ce v-a plăcut cel mai mult?

  Duminică liniștită!

Please follow and like us:
Decoruri pentru camera copiilor
Etichetat pe:                                

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds