Orice părinte responsabil știe cât este de important să respecte regulile ce vizează utilizarea unui scaun auto atunci când în autoturism se află un bebeluș. Siguranța și sănătatea micuțului sunt primordiale, deci a lua decizii potrivite pentru acesta reprezintă misiunea principala a părinților.

   Cu toate acestea, alegerea unui scaun auto potrivit nu este atât de usor de realizat, având în vedere diversitatea opțiunilor care există pe piață la ora actuală. Foarte important legat de o asemenea decizie este ca  tu, în calitate de părinte, să te orientezi după o serie de  aspecte, pentru a-i asigura  copilului condiții optime de transport.

   

Îți prezint  mai departe o serie de aspecte de care trebuie să ții cont și  la care poți să te raportezi pentru a ști că mergi în direcția potrivită.

  • Vârsta copilului

   Neaparat necesar este să te raportezi la acest criteriu atunci când pornești în căutarea unui scaun auto. Să știi că fiecare vârstă în parte are un anumit model dedicat . O să găsești o clasificare exactă a opțiunilor în cele mai multe magazine de specialitate, dar chiar și asa trebuie să soliciti informații suplimentare unui reprezentant. Daca mergi pe varianta magazinelor online, a celor de tipul Nichiduta, atunci fii atent la descrierea produsului. Vei afla din cadrul acesteia ce te intereseaza cu privire la scaun , vei ști exact cât este de potrivit din punct de vedere al vârstei. 

  • Tipul de prindere al scaunului

   Am mai spus –  varietatea modelelor ar putea să îți creeze confuzie. Ca să eviti orice tip de probleme sau nereguli, orientează-te dupa ceva modern, care vine insotit de garantie. Poti avea în vedere și părerile părinților care au ținut să ofere feedback magazinelor din care au facut o astfel de achizitie. Spre exemplu, cei care au comandat de pe nichiduta.ro au revenit cu recenzii de genul: „am gasit un scaun cu isofix excelent, exact ce aveam nevoie”, „merg linistita la drum pentru că am incredere că scaunul e fixat bine și îmi protejează bebelușul”.

  • Numele producatorului

   Să nu te grăbesti să alegi scaunul nici după ce ai stabilit aceste detalii . Întotdeuna să ții cont și de numele producătorului pentru că și după acesta îți poți da seama dacă un anumit produs este sau nu de calitate. Spre exemplu, celebrele modele de la kikaa boo rămân o achiziție de top, datorată atât înaltei calități, cât și esteticii deosebite sub care se prezintă acestea.

   În conditiile în care nu știi spre ce magazin să te orientezi, recomandarea mea este nichiduta.ro  pentru că  se axează  pe nevoile părinților și acoperă o arie largă de preferințe, dar și opțiuni de buget.

Please follow and like us:
Cum alegem un scaun auto?
Etichetat pe:        

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: