Bine v-am regăsi! Mini- vacanța s-a terminat și ne-am întors la lucru! Sper că ați reușit să vă odihniți și să vă reîncărcați bateriile.

Zilele trecute, am fost întrebată de o cititoare despre aparatul foto pe care îl folosesc să imortalizez activitățile noastre….

După părerea mea, fotografiile pe care le fac trebuie să stârnească un sentiment, o emoție, pe chipul persoanei care le vizualizează. Nu e atât de important cu ce faci pozele, ci ce reușești să surprinzi și să transmiți mai departe cu ajutorul lor. Calitatea lor nu depinde doar de aparatul folosit.

De obicei, folosesc o cameră foto Nikon. E destul de ok pentru prețul achitat și are o cameră foto de 20 MP.

Sunt momente, când o uit acasă, așa că trebuie să mă folosesc de telefonul mobil ( Lenevo, cameră de 13 MP).

Din păcate, copiii sunt mereu într-o continuă mișcare și e nevoie de foarte multe poze. Din 30 de fotografii, poate doar 10 sunt bune….

Recent, mi-a făcut cu ochiul noul iPhone 6, controversatul telefon pentru care oameni sunt dispuși să stea la cozi interminabile. Au și de ce! Merită!!!

iPhone 6

Telefonul nu este pur si simplu mai mare, este cel mai bun. Este mai mare, dar mai subțire si mai puternic, dar si extrem de eficient în privința energiei consumate. Suprafața metalică neteda se potrivește perfect cu noul ecran Retina Display HD. Reprezintă o forma continuă unde software-ul și hardware-ul se imbina perfect, creând o noua generație de iPhone, mai buna in orice masura.

Pe lângă designul foarte fain și zecile de aplicații de care dispune, are și o cameră foto & video care suprinde momentele importante până în cele mai mici detalii.

Cu noul senzor ce suportă Focus Pixel, poți capta momentele cu o viteza uimitoare, datorită creșterii simțitoare a vitezei de autofocus.

iPhone 6

Foto video

Rezolutie camera (Mp):8.0

Rezolutii foto:3264 x 2448

Blitz integrat:Dual LED

Camera secundara:1.2 Mp

Caracteristici foto/video:

Detectarea fetei
Geotagging
Auto Focus
Sapphire Crystal Lens
Auto HDR
Panorama
Burst Mode
Timer mode
5 elemente, lentile F2.2
Expunere automata

Mai multe informații despre noul iPhone 6, puteți găsi pe idevice.ro.

După ce aleg pozele, ele trec printr-un program de micșorare, pentru a nu ocupa mult spațiu ( nu întotdeauna, pentru că nu îmi permite timpul). De multe ori, folosesc un program de colaje, doarece nu vreau să încarc paginile cu foarte multe poze.

Cam atât am avut de zis despre fotografii ! Sper că vă sunt utile informațiile!

Să aveți o săptămână frumoasă!

Please follow and like us:
Cu ce fotografiem?
Etichetat pe:        

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: