Mai e puțin și vine Paștele 🙂 Ați pregătit cadoul pentru Iepuraș? Dacă nu v-ați aventurat prin magazine, nu-i nimic. Împreună cu Joc Isteț dorim să vă scăpăm de această grijă 🙂

   Cum ar fi să aveți la dispoziție un voucher de 200 de lei și să comandați ce doriți din magazinul online http://jocistet.ro ? Sună tentant, nu? Să vă mai spun că transportul prin curier este gratuit? Iepurașul livrează cadoul acasă în cel mai scurt timp, mami scapă de aglomerația din magazine, iar copilul este cel mai fericit. Nu-i așa că sună tentant?

   Despre minunatele jucări de la Goki v-am mai vorbit și aici. Nouă ne plac foarte mult. Sunt din lemn, calitative și educative.

jucarii lemn ieftine

 

   Gollnest and Kiesel este unul din cei mai mari producatori de jucării din nordul Germaniei, având o tradiție de peste 30 de ani în domeniu. Producătorul german acordă o importanță deosebită siguranței și calității jucăriilor. Se începe încă din stadiul dezvoltării produselor și se continuă cu procesul de selectare atentă a materialelor folosite și a furnizorilor. În plus, înainte de a părăsi depozitul producătorului, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranță, care depasesc cu mult cerințele reglementărilor legale. În acest sens, firma deține laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultimă generație. Angajații beneficiază de pregătire specializată pentru procesul de testare a siguranței și calității jucăriilor.

     Pentru a participa la concurs, trebuie să îndepliniți următorii pași:

  1. Să dați like paginii de Facebook Joc Isteț ( Click pe link pentru redirecționare)
  2. Să dați like paginii de Facebook Jurnal de mamă ( click pe link pentru redirecționare)
  3. Să vă uitați pe site-ul jocisteț.ro și să alegeți o jucărie pe care v-ați dori să o achiziționați . Reveniți cu link-ul în comentarii!
  4. Să dați share articolului. Distribuirea trebuie să fie publică. Nu uitați să menționați ID de Facebook.
  5. Opțional, puteți să dați tag persoanelor interesate de aceste jucării.

   Concursul începe astăzi și se încheie luni, 2 aprilie, la ora 12 AM. Până seara vom afla cine este câștigătorul voucherului de 200 de lei.

 Mult succes!

Please follow and like us:
Concurs de Paște
Etichetat pe:                

26 de comentarii la „Concurs de Paște

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds