LA MULȚI ANI și bine v-am regăsit!

        2016 s-a scurs foarte repede și a strâns în tolba amintirilor multe clipe minunate, unice. A fost cel mai solicitant an, deși am stat acasă.

       Am adăugat 15 postări noi , iar numărul articolelor a ajus la 383. La începutul anului am fost mai activă , profitând de faptul că bebe era încă în burtică.

bilant blog 2016

sursa Pinterest

     Grădinița Fluturașilor Talentați a avut peste 380.000 de vizualizări, cu 30.000 mai puțin ca anul trecut. Pentru unii e un număr ce se adună la fiecare sfârșit de lună, dar pentru mine e ok, ținând cont că nu am fost prea activă :).

     În cea mai vizitată zi, Subiecte titularizare educatori 2016 a strâns aproape 9.000 de vizualizări. Tot acest articol a strâns peste 15.000 de vizualizări de-a lungul timpului, clasându-se pe primul loc în preferințele voastre.

     Anul acesta am reușit că depășim 1.000.000 de vizualizări de când am trecut pe domeniu propriu .

    Am strâns aproape 300 de aprecieri și 100 de comentarii ( fără să le punem la calcul pe cele venite prin intermediul FB).

   După România, Republica Moldova și Statele Unite ale Americii au fost în topul țărilor care au vizitat site-ul ( la fel ca anul trecut).

   Cei mai căutați termeni au fost: desene de 1 decembrie, animale polare, imagini de colorat pentru 1 decembrie, flori din hartie creponata, ghiocei din hartie, animale de la polul nord, jocurile copiilor iarna, desene 1 decembrie, hai sa zicem una.

    Cam atât despre realizările blogului în 2016.

Să aveți un an plin de realizări!

 

Please follow and like us:
Bilanțul anul 2016
Etichetat pe:        

4 comentarii la „Bilanțul anul 2016

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: