Astăzi, vreau să vă prezint o altă mamă extraordinară, 100% WAHM. Vă invit să citiți interviul de mai jos si să o cunoașteți pe Ada!

  1.Bună, Ada! Povestește-ne câteva ceva despre tine!

    Mă numesc Ada, Andrada de fapt, însă mereu eram doua în acelasi loc.Așa că am rămas Ada. Sunt căsătorită de 8 ani și am doi copilași minunați: un voinic Rareș Andrei de 5 ani și jumătate și o prințesă Zeea Maria, de 7 luni. Puținul timp rămas liber îmi place să îl petrec modelând pastă polimerică.Lucrez seara sau peste zi, când voinicul e la grădiniță și prințesa doarme.E un soi de relaxare pentru mine , după „dute-vino” de peste zi !

    2.Cu ce te ocupi?

    Eh bine, de profesie sunt biolog-chimist, însă de pe băncile facultății am ajuns să lucrez în televiziune; pe plan local și apoi național. A fost frumos, însă odată cu venirea pe lume a băiețelului am renunțat, viața cu un copil mic nu prea mergea cu cea de reporter-corespondent care are „sub supraveghere” două județe. Lucrurile au început să se schimbe încet în viata mea, însă presa făcea parte din mine, asa că am ajuns la lucrez la Biroul Relații Publice din cadrul unei societăți din Baia Mare. În toamna anului trecut a venit pe lume și prințesa noastră ca să reîntregească familia. De atunci sunt mamică cu norma întreagă la doi copii minunați!

   set mic dejun fimo

3.Cum ai început să lucrezi cu fimo?

    Povestea cu fimo a început în urma cu vreo patru ani. Am vrut să fac ceva special pentru prințul meu, ceva frumos și util în același timp. Am facut un bol pentru cereale decorat cu celebrul personal Tigrilă, din Winnie de Pluș, însă rezultatul era departe de ce vroiam eu. Și m-am ambiționat și am tot exersat, și am făcut personaje peste personaje de am umplut familia de boluri și căni cu desene din fimo. Acum , recunosc că la noi în casă, abia mai găsesti o linguriță nepersonalizată cu ceva. Fiul meu e pasionat de supereroi asa că fiecare liguriță are câte ceva, ce visa noaptea, mama realiza ziua ! Nici nu vreau să mă gândesc pe când va începe fetița să pape, ce va fi de tacâmurile mele!

    Pot să spun că fimo, pagina în sine, care contine lucrările mele, a fost cadoul baiețelului de 1 anișor. Atunci am lansat pagina pe o retea de socializare, și tot de atunci facem mesele celor mici mai vesele cu fiecare produs realizat!

cum sa lucrezi cu fimo

    4.Care e sursa ta de inspirație?

    Copiii mei, clar, fără doar și poate!  Uneori recunosc că baiețelul modelează cu mine, eu fimo și el play doh. Ne distram atât de bine împreună! În plus, solicitările prietenilor, care mai de care mai ciudate,  mă provoacă să descopăr cât de multe și cât de frumos poți face din acest fimo. Inspirația e peste tot și în toate, însă timpul e dușmanul meu aici ! Nu reușesc să fac câte aș face!

    5.Am văzut numai lucruri frumoase pe pagina ta. E vreun obiect pe care nu l-ai personalizat până acum?

    Nu. Sincer am personalizat cam tot ce se poate. Lucrez cu fimo pe ceramică, melamină, sticlă și metal. Am facut chiar și tricouri pictate cu mesaje, folosind vopsele textile.

cana decorata cu fimo

    6.Ai avut o comandă pe care ai considerat-o specială și de  care ți-a fost greu să te desparți ulterior?

    În general realizez seturi de masă din ceramică pentru copii, aici personajele se cam repetă, depinde cine e în voga în perioada respectivă. Însă în ultima perioadă am văzut că e un soi de must have a cănilor deocorate cu fimo și personalizate cu fel si fel de chestioare. Cea mai tare pot să spun că a fost cană cu toartă chitară și cea pentru un medic ginecolog. Aici am reusit să realizez un copilas văzut la ecograf în burtica mamei. Superb sentiment și imagine, chiar mi-a făcut plăcere să lucrez la  această cană, care avea și un mesaj pe măsură „ I deliver BABIES, What’s your superpower?”

    7.Cum ai descoperit comunitatea mamelor WAHM? Ești 100% una dintre ele?

    O prietenă m-a adus în acest grup minunat și îi mulțumesc. Realizasem niște cănițe pentru ea și a vrut să mă recomande unei alte mămici pe grup, și cum nu a putut să mă  tag-eteze, m-a adăugat !

cana gradinita

     Sunt! Îmi place ceea ce fac și fac cu drag, și mă bucură enorm să văd că și alte mame sunt ca mine și fac tot felul de minunății cu cele „n” mânuțe de mama ( eu cred că am vreo 20).

    8.Ai închis lista comenzilor pentru Paște ?

    Încă nu. Lucrez încet și cu drag. Nu e o lista anume, însă dacă cineva ne cere ajutorul, clar o facem. Exista și aici niște reguli, însă dacă ne încadrăm și reușim să respectăm toți pașii în realizarea produselor, de ce nu?

cana de Paste

    9.Unde te pot găsi persoanele interesate de munca ta și cum pot face comenzi?

    Mă găsesc deocamdată pe facebook , pe pagina Bebe.boutique  , loc unde pot să îmi trimită întrebările lor sau comenzile prin mesaj privat. Mereu răspund cât de repede pot și dau lămuririle necesare!

    10.Te-ai gândit cum va aratăta această afacere peste ani?

     Deocamdată nu. Aș vrea să crească încet și sigur, așa  ca un bebeluș. Să facem totul cum trebuie, să analizăm piata , iar la momentul oportun o să devină o afacere în adevăratul sens al cuvântului. Acum ne dezvoltăm și ne gândim să îi facem și „buletinul” (actele necesare) micuțului nostru Bebe.boutique.

    11.Pentru că se apropie Paștele, vrei să transmiți un gând bun cititorilor noștri?

    În afara de faptul că ce îmi doresc mie, le doresc si lor? Multe comenzi pe Wahm, pentru că într-o lume invadată de kich și chinezării, aici găsim o oază de autenticitate. Sprijiniți mamele WAHM pentru că ele lucrează obiecte minunate, făcute cu suflet, pentru suflet!

 

Please follow and like us:
Bebe Boutique
Etichetat pe:                    

Anunta-ma daca iti place....

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds