De 5 luni de zile, Matei ne face cei mai fericiți părinți din lume. La mulți ani, pui mic și minunat! Să crești mare și sănătos! Să fii cuminte și să ne înveselești fiecare zi!

costum tricotat vulpe

Fiecare zi petrecută cu tine e minunată! Iubesc să te simt la pieptul meu, să-ți pup de 10 ori pe oră ( cel puțin) fruntea, să-ți miros părul, să-ți mângâi căpșorul, să-ți gâdil burtica….

Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi mamă. Nu aș mai pleca de lângă tine, te-aș alinta  mereu și ți-aș spune neîncetat cât de mult te iubesc.

Vreau să petrec fiecare secundă lângă tine, pentru că știu că nu voi mai putea recupera niciodată timpul pierdut. Orice achiziție de-a ta, cât de mică ar fi, e foarte importantă pentru mine. Vreau să fiu lângă tine în fiecare moment când vei avea nevoie de o îmbrățișare, când vei vrea să simți pieptul cald și sărutările mele dulci.

Timpul trece, puiul meu și va veni o perioadă când tu nu vei mai avea nevoie de mine. Atunci, casa mea o să fie mereu curată, fiecare lucru va avea locul lui de dinainte să te naști tu, voi avea timp de toate pasiunile mele, dar nu te voi mai avea pe tine aproape. Tu vei crește, puiule și vei dori să-ți petreci mai mult timp cu prietenii tăi. Nu mă vei mai lăsa să te pup de câte ori voi dori și nu vei mai avea nevoie de îmbrățișarea mea, așa că vreau să profit cât mai pot!

costum croșetat bebeluș

Nimic nu e mai important ca tine pe lumea aceasta! NIMIC! Vasele mai pot aștepta până te culci tu, gresia nu trebuie lustruită zilnic, praful se mai poate odihni pe mobilă încă o zi. Tu nu mai poți aștepta! Ai nevoie de mine acum! Ești încă mic și lumea asta e necunoscută pentru tine. Sunt încă lucruri care te sperie, iubire mică și ai nevoie de îmbrățișarea mea să te oprești din plâns. Ai nevoie să fiu lângă tine când nu te poți întoarce singur pe spate, să-ți dau jucăria când ți-a căzut din pătuț sau DOAR să te strâng la piept când ai tu nevoie, fără niciun motiv.

costum sedinta foto bebelus

La mulți ani, puiule!

Mulțumim, Elvira-Cadouri Handmade Croșetate pentru minunatul costum de vupiță!

 Să aveți o zi plină de realizări!

Please follow and like us:
5 luni pline de iubire
Etichetat pe:                

5 comentarii la „5 luni pline de iubire

 • iulie 16, 2016 la 9:35 pm
  Legătură permanentă

  Creste puiuțul vostru!! Mă bucur că vin bine costumele – o să fur si eu pozele pt pagina mea! De asemenea mulțumesc că te-ai menționat! Va pup!

  Răspunde
  • iulie 18, 2016 la 7:53 am
   Legătură permanentă

   Ce surpriză plăcută, Elvira! Ne bucurăm că te-ai alăturat comunității de bloggerițe! Mulțumim frumos pentru aprecieri și te mai așteptăm pe la noi. În ceea ce privește costumele, o să mai punem poze cât de curând! Pupici dulci de la Matei! :*

   Răspunde
 • iulie 22, 2016 la 11:44 am
  Legătură permanentă

  Cât este de drăgălaș și ce mare a crescut! Să vă trăiască și să vă bucure din plin, cu zâmbetul lui copilăresc. Sunt cele mai frumoase clipe, când fiecare mică ispravă a voinicului, este o bucurie neprețuită pentru părinți.
  La mulți ani buni și frumoși! 🙂

  Răspunde

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds