Cu pași repezi, vine și mult-așteptata primăvară, cu flori multicolore, cu soare vesel, cu copii fericiți alergând prin parcuri. Cred că primăvara e cel mai dorit anotimp al anului. Ea vine cu ghiocei, cu mărțișoare și cu cadouri pentru mame.

La mine se lasă un pic așteptată, iar între timp mi-a trimis stropi mari de ploaie. Nu-i bai! Îmi ” fac” singură primăvara mea. Și azi nu sunt egoistă, o împart cu voi. Trimit fiecăreia câte un strop de culoare din micile mele tablouri, pe care vi le arăt astăzi.

Pentru ele, avem nevoie de:

-o bucată de fetru ( galben am folosit eu);

-flori și frunze din carton gumat ( se pot cumpăra gata confecționate sau se pot decupa);

– sârmuliță verde;

– un clește pentru a tăia sârma ( în caz de nevoie, se poate folosi și o foarfecă, dar trebuie să aveți grijă, pentru că în timp se strică);

-o paletă de la înghețată;

-șnururi pntru mărțisoare;

-lipici/pistol de lipit.

tablou de primavara

Mai întâi, am măsurat bucata de fetru și am trasat cu creionul două pătrate. Se poate face și după ochi, dar mie sigur nu îmi ieșeau nemăsurate.

flori fetru

Am decupat bucățile de fetru și am făcut două tablouri.

Pe primul am lipit 3 flori din carton gumat. Tulpinile florilor le-am înlocuit cu bucăți de sârmă verde, iar frunzele sunt decupate din carton gumat .Pentru o pată de culoare, am pus în mijlocul fiecăreia câte-un pompom.

La sfârșit , am pus florile în ghiveci ( tot din spumă).

felicitare martie

Pentru celălalt tablou, am optat tot pentru un ghiveci ca bază. Am pus doar o floare mare, iar pentru tulpină am folosit un băț de înghețată. Frunza și floarea roșie sunt tot din spumă ( cumpărate de la Daco).

floare din carton gumat

Eu le-am pus șnur pentru mărțișoare, pentru a le oferi de 1 Martie. Pot fi lipite pe un carton colorat și formează o felicitare veselă pentru mămici și bunici.

Vă mai las o imagine:

martisoare handmade

O primăvară colorată!

Please follow and like us:
Tablouri de primăvară
Etichetat pe:            

0 comentarii la „Tablouri de primăvară

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds