La mulţi ani şi bine v-am regăsit!Mai târziu, ce-i drept, dar cu forţe proaspete şi multe idei noi!!

Oboseala şi câteva probleme de sănătate m-au ţinut câteva zile departe de blogul meu drag.

Din lipsă de timp nu am apucat să vorbesc despre realizările blogului meu în cele apoape 3 luni de existenţă.În schimb, v-am arătat statisticile pe care WordPress-ul mi le-a trimis.

Blogul a luat naştere pe 29 octombrie , când am păşit  timid în blogosfera românească.Nu aveam habar despre ce e vorba.Ideea unui blog o aveam încă de acum în an, într-o perioadă când tânjeam cu disperare după un stop de timp liber.Un an plin de satisfacţii profesionale….După ce am terminat masteratul şi am dat examenul de definivat , pe care l-am luat cu brio, mi-am dat seama că vara se sfârşise,iar eu  nu avusesem timp pentru proiectul meu.

Au urmat noi începuturi şi atenţia mi-a fost din nou distrasă de la ideea blogului.Până când, într-o seară (fără să vreau), m-am apucat de treabă.Neştiind despre ce e vorba, am început cu câteva imagini.Pe parcurs am învăţat ( m-am chinut muult) şi am cunoscut virtual o mulţime de persoane minunate!Tare mult mi-ar plăcea să le cunosc şi personal!

Treptat, am început să am vizitatori chiar şi în zilele când nu postam articole (Mulţumesc!), ceea ce nu a făcut decât să mă bucure.

În cele aproape 3 luni, cel mai de succes articol a fost cel despre Moş Nicolae, care a adunat peste 2.500 de vizualizări într-o singură zi!Am realizat foarte multe într-o perioadă atât de scurtă, ceea ce mă face foarte mândră!

DAR, tinând cont că şi în viaţa de zi cu zi sunt o perfecţionistă (lucru care nu e mereu apreciat), vreau să îmbunătăţesc atât aspectul blogului , cât şi calitatea articolelor.În ceea ce priveşte aspectul, lucrurile s-au mai schimbat, având ajutor din partea lui Ştefan, pe care l-am ţinut de vorbă vreo 2 ore, până mi-am clarificat toate nelămuririle.

Vreau să fac câteva modificări şi în ceea ce priveşte conţinutul articolelor.Aş vrea să creez o categorie în care să vorbim despre titularizare şi  definitivat ( am multe materiale, care îi pot ajuta pe mulţi), una cu diverse articole educativeproiecte de lecţii, o categorie despre diverse probleme de gramatică, ce ridică dificultăţi şi de ce nu, să vorbesc despre un stil de viaţă sănătos, despre diverse trucuri în gospodărie, să fac schimb de reţete culinare sau să vorbesc despre cărţile pe care le voi citi anul acesta ( Claudia are o provocare în acest sens).Aş vrea să vă vorbesc şi despre partea tehnică a blogului, pe care eu am descoperit-o cu multă muncă şi migală : optimizarea eficientă a articolelor, promovarea blogurilor, PageRank, etc.

Pentru că nu simt nevoia unui nou blog ( cel puţin , deocamdată), vreau ca toate acestea să se regăsească pe site-ul meu.Însă, vreau să vă cer părerea.V-ar plăcea să vorbesc despre toate aceste lucruri, aici? Aştept părerile voastre!!

Înainte de a încheia, vreau să le mulţumesc tuturor vizitatorilor mei, pentru că mi-au trecut pragul!Părerea voastră contează foarte mult pentru mine!

Vă doresc un an plin de realizări şi satisfacţii pe toate planurile!

la multi ani! ( sursă foto)

Facebook Comments
Schimbări la început de an
Tagged on:         

0 thoughts on “Schimbări la început de an

 • January 5, 2013 at 5:40 pm
  Permalink

  Un sfat, referitor la acele “multe materiale” pe care le detii… daca tu esti autorul, le poti darui oricui. Daca nu, nu iti recomand sa le faci publice pe blogul tau.

  Reply
  • January 5, 2013 at 5:43 pm
   Permalink

   Mulţumesc mult pentru sfat, Cristina!E vorba despre materiale pe care eu le-am scris şi care m-au ajutat să învăt mai uşor.Oricum, de fiecare dată când am preluat o idee, am specificat sursa!

   Reply
 • January 5, 2013 at 5:45 pm
  Permalink

  Felicitari Simona pentru tot ce ai realizat in anul care a trecut! 🙂
  La cate iti propui si la cata putere de munca ai tu, daca as fi in locul tau as mai incepe un blog in afara de asta chiar daca ar avea un pic de suferit traficul.

  Reply
 • January 5, 2013 at 6:02 pm
  Permalink

  La multi ani!Felicitari pentru realizari si mult spor de-acum inainte.Interesante proponerile.

  Reply
 • January 5, 2013 at 6:42 pm
  Permalink

  Ai facut o treaba minuanata cu blogul, Simona! Eu in 3 ani nu am avut niciodata 2500 de vizualizari pe zi- felicitari cu toata admiratia mea si fara urma de invidie, asta e rezultatul muncii, timpului investit si articolelor de calitate! Tine-o tot asa si fa blogging si educatie cu aceeasi pasiune si cu siguranta asteptarile iti vor fi implinite! Te imbratisez cu drag!

  Reply
 • January 5, 2013 at 6:44 pm
  Permalink

  La multi ani,Simona!
  legat de intrebarea ta…..blogul acesta l-ai deschis pentru a povesti creatiile celor mici sau vrei sa-l dezvolti si sa fie multilateral?dupa numele blogului,te astepti sa gasesti activitati dedicate copiilor
  sunt de acord cu ceea ce a scris Claudia: ar fi mai bine sa deschizi un alt blog unde sa scrii ceea ce consideri tu ca priveste alta latura a activitatilor tale…daca ai suficiente materiale care sa sustina un blog;in caz contrar, poti face aici o categorie dedicata cadrelor didactice
  de asemenea, Cristina are perfecta dreptate: nu poti publica decat ceea ce ai scris tu;daca preiei ceva, e nevoie de acordul celui pe care il citezi (drepturile de autor sunt in vigoare si la noi)
  oricum e bine ca postezi sursa cand scrii ceva
  daca ceva este publicat pe net,e mai usor sa preiei si sa dai sursa,dar e altceva cu cartile scrise unde nu se permite citarea unor fraze tot prin prisma drepturilor de autor
  oricum ….tu decizi cum vrei sa mentii/dezvolti/schimbi blogul 😉

  Reply
 • January 5, 2013 at 9:41 pm
  Permalink

  La mulţi ani! Bine ai revenit!
  Sincere felicitări pentru reuşite. Nici nu putea fi altfel, la cât de perseverentă şi pefecţionistă.
  Şi eu îţi dau acelaşi sfat: Pentru celelalte teme în afara celor legate de micuţi, fă-ţi un alt blog!!! Categoric!

  Reply
 • January 5, 2013 at 10:02 pm
  Permalink

  La multi ani si felicitari!Si-ti doresc sa se indeplineasca toate dorintele tale…

  Reply
 • January 6, 2013 at 2:21 pm
  Permalink

  Nu stiam ca si fluturasii au gradinita!:)) Dar poate ca e vorba doar de cei talentati…Idei multe la inceput de an! Asta e bine dar vei avea nevoie de timp, tenacitate si perseverenta. Mult succes! “Clientii” mei mai au pana vor ajunge la gradinita, dar voi mai trece eu pe aici in locul lor!

  Reply
 • January 6, 2013 at 8:25 pm
  Permalink

  La mulți ani! Sună foarte bine ceea ce ți-ai propus pentru 2013! Trebuie să ai mare grijă cum le combini, ce fel de pagini vei face! Interesante teme, draga mea!
  Mi-ar face o deosebită plăcere să colaborăm – probleme de gramatică(limba română), educație și binneînțeles, pasiunea mea – cărțile!
  Mult succes! Când vrei și-o faci cu pasiune, visele se adeversc!
  Un an de poveste!

  Reply
 • January 6, 2013 at 8:32 pm
  Permalink

  Așa cum bine ți-au spus Antoaneta și alții, ar fi mai bine ca activitatea de blogging pe educație să fie pe alt blog…E greu, dar nu imposibil! Alegerea îți aparține, tu îți cunoști limitele, resursele, timpul, răbdarea și capacitatea de-a te organiza!
  Trebuie să fii foarte, foarte atentă cum îți aranjezi paginile, cum le combini toate, dacă vei decide să râmâi pe același blog!
  Toate bune, draga mea!
  Un zâmbet, o inimă mare și multă pace interioară!

  Reply
 • Pingback:Schimbări (partea a II-a) | Grădinița Fluturașilor Talentați

 • January 7, 2013 at 6:06 pm
  Permalink

  very pleased to meet you! wishing you a very Happy New Year and many thanks
  for following me. Eddie

  Reply
 • Pingback:Jocurile copiilor iarna -ALA ( proiect didactic) | Grădinița Fluturașilor Talentați

Anunta-ma daca iti place....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: