Mi-au plăcut mereu cărțile senzoriale. Le-am admirat culorile vii, tăieturile perfecte și activitățile minunate. 

             Astăzi vreau să vă vorbesc despre ele. Quiet books  reprezintă o modalitate inedită de a-i face pe cei mici să savureze cu nesaț activitățile senzoriale. 

            Andreea este una dintre persoanele care realizează cărți senzoriale. Ea pune multă dragoste și dăruire în tot ceea ce face, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Rar am văzut bucăți de fetru decupate perfect și care să se îmbine excelent într-o carte atent finisată, fără cusur.

              Pentru a o cunoaște mai bine, i-am luat un interviu.

       1.Bună, Andreea! Mă bucur că îți pot lua acest interviu. Povestește-ne câteva lucruri despre tine și despre proiectul tău!

             Bună Simona! Mă bucur să te întâlnesc! Ce pot să spun despre mine? Întâi de toate sunt mamica unui baietel de 2 anisori, iar de când s-a nascut el, m-am dedicat cresterii și educării lui aproape în totalitate. Am ales să stau cu el acasa 2 ani de zile și cât de mult se va putea după aceea. Proiectul meu a început tot datorita lui, vrând să-i ofer mai multe optiuni și unelte pentru a învăta jucându-se. Pentru că asta e minunat la aceste carti! Copilul se poate juca și învăța multe lucruri faine și utile într-un mod placut, evitând astfel contactul cu telefonul și TV-ul.carte senzoriaka

    2.Ce cărți minunate realizezi! Cum ai descoperit această pasiune?

           În căutarea de noi activități și atracții pt copilul meu am descoperit „cărțile senzoriale”. M-au încântat de la început, erau extrem de frumoase și educative. Și pentru că totdeauna am avut o pasiune pt craft, m-am gândit că nu ar strica să imbin utilul cu placutul.

    3.Cum ai pornit? Ce ai facut prima data?

            De cand am văzut prima data o carte senzorială mi-a încolțit în minte ideea că aș putea face și eu asa ceva pt copilul meu. Dar pentru că nu stiam nimic despre cum se fac aceste cărți, n-am stiut de unde să pornesc. Am tot cercetat internetul, până într-o zi când o prietena mi-a spus ca și ea face cărți și mă poate îndruma. De acolo a pornit toată povestea aceasta pe care o trăiesc astăzi.animale zoo fetru

          4.E greu să pornești o astfel de afacere? Ai nevoie de multe materie primă?

            Ai nevoie de pasiune în primul rând. Pasiune pentru lucruri mici, frumoase dar migaloase. Tot entuzismul, pasiunea și daruirea ta se regăsesc în fiecare carticică finalizată.
Pentru început ai nevoie de multa materie prima și unelte potrivite.montessori rufe

        5.În ce ai investit primii bani câștigați?

            În alte materiale, bineînteles. Am reinvestit tot pentru a putea creste. Un lucru foarte important ce vreau sa-l precizez aici: Am investit în materiale de bună calitate, nu am facut rabat la nimic, pentru că știam că lucrul asta se va vedea în cărtile mele.

      6.Care a fost proiectul tău preferat?

             Mă bucur că ai întrebat asta 🙂 Proiectul meu preferat este chiar cel la care lucrez acum, însă nu vreau să divulg secretul până nu va fi gata. Il veti găsi pe pagina mea foarte curând!tacamuri fetru

       7.Unde te pot găsi iubitorii de Quiet books?

         Mă pot găsi pe pagina mea : https://www.facebook.com/minunatiidinfetru/

          Îi astept acolo cu mare drag să realizăm împreună lucruri minunate din fetru, pentru copii dar nu numai.

      8.Cum pot face comenzi persoanele interesate de munca ta?

        Tot pe pagina, prin mesaj privat.

      9.Unde te vezi peste 10 ani? Ce formă va lua proiectul tău?

         Wow, asta e un vis mare! Mă vad intr-un atelier mare, alături de persoane care împărtășesc aceleasi valori și pasiuni, să creăm împreună „Minunatii din fetru”.

 Andreea, îți mulțumesc pentru interviu!

        Vă doresc o zi minunată!

Please follow and like us:
Quiet books by Andra
Etichetat pe:                

Anunta-ma daca iti place....

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds