Arta spală sufletul de tot praful fiecărei zile din viața noastră . (Pablo Picasso)
 
Maria Denice este o tânără mamă îndrăgostită de artă și frumos. Ea transpune iubirea pentru pictură în tablouri minunate. Făurite cu dragoste, picturile sunt perfecte pentru a înfrumuseța orice casă.
De asemenea, pot fi un cadou minunat pentru cei dragi.
pictura cu maci

Pictura este ceva ce fac în timpul liber. Îmi place cum ne putem exprima emoțiile prin intermediul ei.
Cred că în fiecare casa un tablou va adauga o vibrație specifică fiecărei case.
Mă ajută să mă relaxez , eu sunt o fire romantică.
Maria pictează tablouri pentru a decora camerele copiilor. Picturile ei transmit o stare de liniște, culorile se îmbină armonios, personajele par atât de reale. Totul e la superlativ.
tablou elefant pictat in ulei
Îmi place poezia și consider că momentele pe care le petrec pictând mă ajută să mă conectez cu mine însămi și să mă redescopar de fiecare dată.
imagini caine
Trăim într-o epocă a vitezei, în care timpul nu mai e ce a fost, iar eu când pictez, reușesc să mă deconectez și să retrăiesc sentimente ce le țin adânc închise în inimă.
flori de mar
Pe lângă tablourile clasice pictate în ulei, Maria vine și cu ceva revoluționar. Reușeste să realizeze tablouri perfecte cu ajutorul nisipului. Mickey Mouse e un personaj ce iese în evidență. Pictat cu multă răbdare, presărat cu iubire pentru artă, tabloul îmbină acuarelele clasice cu textura specială a nisipului. Rezultatul e minunat!
tablou Mickey Mouse
Pe Maria o puteți găsi pe pagina ei de Facebook Paintings for all- Tablouri pentru toată lumea. Puteți comanda orice tablou doriți printr-un mesaj privat.
De asemenea, Maria lucrează la un site de prezentare. Puteți vedea tablourile ei aici.
Dacă v-au plăcut lucrările Mariei, nu ezitați să o contactați.
Vă doresc o săptămână plină de realizări și vă las să citiți un citat în ton cu articolul !
 Dacă pictura este o nebunie, ea este o dulce nebunie, pe care oamenii ar trebui nu numai să o ierte, dar chiar s-o caute. Îmi privesc chipul și îmi cântăresc sănătatea. Amândoua poartă semnele grijilor, ale ambițiilor și remușcărilor care contorsionează fizionomia fiecăruia din noi. Iată de ce ar trebui să iubim arta. Ea procura acelora care vor să-și echilibreze viata, calmul, împlinirea morala și chiar sănătatea. (Jean-Baptiste Camille Corot)
Please follow and like us:
Paintings for all by Maria Denice
Etichetat pe:            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds