Din ce în ce mai des, am văzut că și la grădiniță se organizează mici activități pentru copii, cu ocazia  Sfântului Valentin. Activități tare drăgălașe, inimioare îmbujorate, discuții inocente despre iubire….toate aceste își fac încet, încet loc în mintea nevinovată a fluturașilor.

E foarte bine ca cei mici să vorbească despre iubirea ce o poartă celor din jur, iubirea față de mama dură, care îl ceartă adesea; față de tatăl protector, iubirea față de ”doamna” care a reușit să intre în suflețelele lor….. 

Înainte de a fi ” doamna” unor prichindei minunați , sunt  iubită și femeie…Sfântul Valentin/Valentine`s Day reprezintă un motiv de bucurie și o nouă ocazie pentru a ne demonstra iubirea și a face cadouri.

După cum v-ați obișnuit, vă recomand de fiecare dată câte un site care mi se pare interesant sau accesibil ca preț.

Zilele trecute, căutând idei de cadouri pentru Sfântul Valentin, sorbind leneșă dintr-o cană de ciocolată caldă aburindă,mi-au fugit ochii după niște bijuterii online ( de altfel, preferatele femeilor, nu?)

De ce să riscăm să nu ajungă cadourile la timp?De ce să nu comandăm comod , de acasă darul ideal? Tehnologia de astăzi îți oferă posibilitatea de a avea totul la un singur click distanță.Magazinul online pune accent pe relațiile cu clienții și îți oferă 100% garanția că produsele sunt de calitate.

Bijuteriile de aici sunt toate superbe, dar cel mai mult m-au impresionat niște elefănței colorați minunați.Mi-ar plăcea să îi primesc cadou, de la o persoană dragă mie.Sunt deosebiți!!

cadou de sf valentin

Pe lângă aceștia, site-ul mai oferă o gamă largă de bijuterii placate de argint deosebite, care ar face deliciul oricărei femei.

Voi ce v-ați dori să primiți cadou de Sfântul Valentin? Cum veți petrece această zi?

 

Facebook Comments
Ne pregătim pentru Sfântul Valentin

18 thoughts on “Ne pregătim pentru Sfântul Valentin

 • January 24, 2013 at 8:21 pm
  Permalink

  mmm, eu una nu prea sunt de acord cu aceasta sarbatoare
  si mai ales cu faptul ca a ajuns sa se sarbatoreasca si la gradinita

  Reply
 • January 25, 2013 at 1:53 pm
  Permalink

  Pentru noi, parintii, e o zi obisnuita ca orcare alta. Nu sarbatorim. Dar mi-ar placea ca la gradi copilul meu sa discute despre aceasta zi si sa aiba activitati didactice legate de aceasta zi. Oricum culoarea preferata a Mirunei este rosu. Asa ca nu i-ar fi foarte greu sa coloreze o inimioara :))

  Reply
 • January 25, 2013 at 3:05 pm
  Permalink

  important este sa se simta iubiti, sa invete care sunt traditiile noastre,dar si ale celorlalti
  mai exact: sa fac diferenta, sa nu fie inchisi intr-o colivie de unde sa primeasca informatii trunchiate referitoare doar la o traditie sau alta
  ma bucur ca te joci cu ei si ii ajuti sa inteleaga sarbatorile,in felul acesta isi vor intelege (poate) mai usor propriile sentimente

  Reply
 • January 28, 2013 at 3:37 pm
  Permalink

  La varsta lor, adeseori baieteii ”se indragostesc” de mama lor pe care o idealizeaza si o admira si spun ca o sa se casatoreasca cu ea. 🙂

  Reply
 • January 29, 2013 at 1:41 pm
  Permalink

  În alte țări cum ar fi Anglia sau America, Sfântul Valentin este sărbătorit și în școli și grădinițe, dar accentul se pune pe prietenie și nu pe dragoste. Cu acestă ocazie copiii schimbă felicitări între ei și vorbesc despre prietenii lor sau își fac noi prieteni. Abia aștept să văd cum vor sărbători fluturașii talentați această sărbătoare inedită 🙂

  Reply
 • January 31, 2013 at 10:36 am
  Permalink

  Abia astept sa vad ce felicitari isi vor face cei mici de Sfantul Valentin si Dragobete! 🙂

  Reply
 • Pingback:Sfântul Valentin sau Ziua Prietenie | Grădinița Fluturașilor Talentați

 • Pingback:Inimioară de Sfântul Valentin- tutorial | Grădinița Fluturașilor Talentați

Anunta-ma daca iti place....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: