A trecut deja o lună și vreo două săptămâni de când am intrat  în blogosfera românească.

Am ajuns și eu în rândul celor care scriu zilnic ( sau cel puțin , aproape zilnic) despre viața lor, despre rețetele lor de succes, despre activități educative și, mai ales, despre darurile minunate pe care ni le-a oferit Dumnezezu: COPIII.

În perioada aceasta, am cunoscut oameni minunați , care m-au ajutat și m-au îndrumat atunci când am avut nevoie.Nu stiam să scriu pe site sau să folosesc diverse widget-uri.Și acum mă mai  învârtesc printre necunoscute…..

Am găsit multe site-uri minunate, cărora le citesc paginile, pe nerăsuflate ; bloguri foarte bune și mămici extraordinare.Și ce mămici….dintr-acelea care lucrează zilnic cu copiii lor!!Mămici care se transformă în Picasso , atunci când e vorba de educația piticilor de acasă; femei care împărtășesc idei, moduri de viață ; bucătărese care ne îmbie cu miros de prăjituri; soții care muncesc pentru familia lor!!!

Trebuie să mărturisesc că aici mi-am făcut prieteni!

Da, prieteni…..oameni care mă urmăresc zilnic, care îmi citesc articlolele, care îmi folosesc ideile, mă critică sau îmi mulțumesc, mă laudă sau mă ignoră……Toți sunt prietenii mei! Știu că nici nu pot visa să egalez minunățiile pe care le realizează unii dintre ei.Dar, pot visa să ofer o copilărie mai frumoasă piticilor mei!Știu că pot reuși acest lucru!!!Sau dacaă nu pot, cel puțin SPER…..

În șase săptămâni mi-au trecut pragul aproape 20.000 de persoane.Să fie mult sau putin? Nu stiu……și nici nu cred ca are vreo relevanță acum.Le-a plăcut ce au văzut?Da, acest lucru conteaza .Și mult!!

După cum spune și titlul, acest articol este unul de mulțumire.

Mulțumesc, dragi prieteni pentru că treceți zilnic pragul căsuței noastre!

Claudia m-a inspirat să scriu acest articol și m-a provocat să particip la concursul de pe site-ul ei, lecturi de mămică.

Claudia face parte din categoria mămicilor descrise mai sus.Ea are un blog superb,pe care îl citesc zilnic, unde promovează un stil de viață frumos și sănatos!

Dacă v-am stârnit curiozitatea, grăbiți-vă să vă inscrieți și voi la concurs!

Pentru că am vorbit despre începuturi, aș vrea să știu cum ați ajuns prima dată pe site-ul meu și ce părere aveți despre articolele mele.

O seară buna, vă doresc!

Imagine

Facebook Comments
Mulțumesc!
Tagged on:             

0 thoughts on “Mulțumesc!

 • December 10, 2012 at 9:45 pm
  Permalink

  la tine pe blog am ajuns prin linkul lasat de tine cand ai comentat pe blogul meu 😉
  desfasori activitati minunate alaturi de copii – felicitari! tine-o tot asa! 😉

  Reply
 • December 11, 2012 at 3:38 am
  Permalink

  Eu comentez rar, nu am timp sa tin pasul, dar citesc si sunt fericita ca exista educatoare ca tine. Faci o treaba minunata! Felicitari!

  Reply
 • December 11, 2012 at 1:51 pm
  Permalink

  Hm.. eu am ajuns la tine pe blog după ce mi-ai dat like-uri la niște articole. Am fost curioasă cine mi-a mai trecut pragul. De obicei nu prea răspund și nici nu prea citesc bloguri, dar blogul tău cu fluturași m-a cucerit DIN PRIMA și pentru asta trebuie ca EU să-ți mulțumesc ție! Aici mă simt atât de bine citind ceea ce tu scrii, aici se trezește copilul din mine ce-a fost și el cândva la grădiniță, iar acum tânjește după acele momente!

  Reply
 • December 12, 2012 at 12:20 pm
  Permalink

  la tine pe blog am ajuns dupa ce mi-ai like-uit un post pe blogul meu.Am descoperit aici o fata minunata, cu suflet mare, o educatoare devotata de nota 10 plus. imbratisari multe 🙂

  Reply
 • December 12, 2012 at 7:38 pm
  Permalink

  Îti multumesc si eu pentru vizita si ma bucur sa te cunosc!

  Reply
 • December 13, 2012 at 11:34 am
  Permalink

  Si eu iti multumesc pentru fiecare vizita si pentru fiecare apreciere pe care o lasi pe blogul meu, in special la activitatile pe care le fac cu Dante. pentru mine inseamna foarte mult aprecierea cuiva de specialitate, care lucreaza zilnic cu copiii. Eu invat alaturi de el si se pare ca joaca noastra este de bun augur. Admir si apreciez la randul meu tot ceea ce faci cu micutii, stiu ca nu este usor sa tii in frau atatia nazdravani si sa ii canalizezi spre o activitate. Am mai facut si eu cateva ateliere creative pe la gradinita si stiu ce inseamna.
  Mult succes in continuare si sa ne bucuram de piticii din jurul nostru!

  Reply
  • December 13, 2012 at 1:18 pm
   Permalink

   Mulțumesc! Faci niște activități foarte frumoase cu cel mic!Eu vă urmăresc mereu….La vârsta preșcolarității este ideal ca învățarea să se facă prin joc.Țineți-o tot așa !

   Reply
 • December 15, 2012 at 9:27 am
  Permalink

  Din partea mea, cu tot sufletul, pot sa-ti transmit admiratia pentru ceea ce faci, pentru cum gandesti. Foarte frumos ! Felicitari pentru omul frumos care esti si felicitari pentru micutii tai ! Liana C.

  Reply
 • December 15, 2012 at 9:08 pm
  Permalink

  Iti multumesc de vizita pe blog 🙂
  Felicitari caci intr-un timp asa de scurt te-ai descurcat de minune si ai un blog vizitat ( Join 641 other followers ) ,articole frumoase si un blog aranjat …plus ca esti harnica foc 🙂

  Reply

Anunta-ma daca iti place....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: