A trecut deja o lună și vreo două săptămâni de când am intrat  în blogosfera românească.

Am ajuns și eu în rândul celor care scriu zilnic ( sau cel puțin , aproape zilnic) despre viața lor, despre rețetele lor de succes, despre activități educative și, mai ales, despre darurile minunate pe care ni le-a oferit Dumnezezu: COPIII.

În perioada aceasta, am cunoscut oameni minunați , care m-au ajutat și m-au îndrumat atunci când am avut nevoie.Nu stiam să scriu pe site sau să folosesc diverse widget-uri.Și acum mă mai  învârtesc printre necunoscute…..

Am găsit multe site-uri minunate, cărora le citesc paginile, pe nerăsuflate ; bloguri foarte bune și mămici extraordinare.Și ce mămici….dintr-acelea care lucrează zilnic cu copiii lor!!Mămici care se transformă în Picasso , atunci când e vorba de educația piticilor de acasă; femei care împărtășesc idei, moduri de viață ; bucătărese care ne îmbie cu miros de prăjituri; soții care muncesc pentru familia lor!!!

Trebuie să mărturisesc că aici mi-am făcut prieteni!

Da, prieteni…..oameni care mă urmăresc zilnic, care îmi citesc articlolele, care îmi folosesc ideile, mă critică sau îmi mulțumesc, mă laudă sau mă ignoră……Toți sunt prietenii mei! Știu că nici nu pot visa să egalez minunățiile pe care le realizează unii dintre ei.Dar, pot visa să ofer o copilărie mai frumoasă piticilor mei!Știu că pot reuși acest lucru!!!Sau dacaă nu pot, cel puțin SPER…..

În șase săptămâni mi-au trecut pragul aproape 20.000 de persoane.Să fie mult sau putin? Nu stiu……și nici nu cred ca are vreo relevanță acum.Le-a plăcut ce au văzut?Da, acest lucru conteaza .Și mult!!

După cum spune și titlul, acest articol este unul de mulțumire.

Mulțumesc, dragi prieteni pentru că treceți zilnic pragul căsuței noastre!

Claudia m-a inspirat să scriu acest articol și m-a provocat să particip la concursul de pe site-ul ei, lecturi de mămică.

Claudia face parte din categoria mămicilor descrise mai sus.Ea are un blog superb,pe care îl citesc zilnic, unde promovează un stil de viață frumos și sănatos!

Dacă v-am stârnit curiozitatea, grăbiți-vă să vă inscrieți și voi la concurs!

Pentru că am vorbit despre începuturi, aș vrea să știu cum ați ajuns prima dată pe site-ul meu și ce părere aveți despre articolele mele.

O seară buna, vă doresc!

Imagine

Please follow and like us:
Mulțumesc!
Etichetat pe:            

0 comentarii la „Mulțumesc!

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds