Bine v-am regăsit!

    Anul 2018 vine cu modificări în ceea ce privește salariile profesorilor. Începând cu 1 ianuarie 2018, salariile nu vor mai fi plătite de către primării, ci de Ministerul Educației și Cercetării.

   Dacă până acum dascălii primeau salariile începând cu 5 ianuarie și până cel târziu 15 ianuarie, de anul acesta, salariile vor intra după 14 ianuarie.

   În temeiul prevederilor art. 53 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare, și ale prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea și funcționarea Ministerului Finanțelor Publice, cu modificările și completările ulterioare, ministrul finanțelor publice emite următorul ordin:

   Art. I. –

   Anexa la Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 86/2005 pentru reglementarea datei plății salariilor la instituțiile publice, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 108 din 2 februarie 2005, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se înlocuiește cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

   Art. II. –

   Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    Din păcate, foarte mulți profesori au rate la bănci, iar această decalare le va cauza întârzieri.

Săptămână liniștită!

Facebook Comments
Modificări salariale în rândul profesorilor
Tagged on:             

Anunta-ma daca iti place....

%d bloggers like this: