Doar câteva săptămâni ne mai despart de Sărbători și a început goana după cadouri.

   Copiii o să fie tare răsfățați în această perioadă. Noi am dat deja  startul , căci a fost Sfântul Matei și vom încheia perioada cadourilor abia pe 12 februarie, în ziua când va împlini doi ani.

   În ultima perioadă, am înțeles cât de important este ca cel mic să primească jucării educative de calitate. Pentru astăzi, am ales să comand de pe Jucăriialtfel.ro.

fructe si legume de taiat

   Am optat pentru un set de legume și fructe asortate de la Plan Toys. Sunt perfecte pentru jocurile de rol și ajută la dezvoltarea mușchilor fini ai mâinilor, dezoltarea simțului tactil, dar și la coordonarea mână-ochi. Le puteți găsi aici.

   Am mai ales un set de albinuțe pentru că am în minte câteva actvități pe care vreau să le pun în practică la primăvară.

albine si faguri din lemn

   Este un set perfect pentru dezvoltarea abilităților de coordonare , dar și pentru recunoașterea culorilor. Activitățile efectuate cu acest set îi vor stimula copilului gândirea logică , îi vor dezvolta abilitățile manipulative. Îl puteți comanda de aici.

   Navigând pe site, am mai găsit câteva jucării foarte frumoase și le-am trecut pe lunga noastră listă de așteptare. Vi le prezint și vouă mai jos . Puteți să dați click pe poză pentru redirecționarea către site.

   Cuibul de pui este o jucărie de stivuit foarte interesantă și distractivă. Setul include o bază circulară, un ou și trei sfere colorate ce redau imagini cu cocoș, găină și pui.Fabricată din lemn masiv, jucăria stimulează dezvoltarea coordonării mână-ochi, dar și a motricității fine.
cuib pui lemn

   Puzzle-ul de stivuit De la omidă la fluture stimulează recunoașterea formelor, logica și capacitatea de rezolvare a problemelor, dezvoltă imaginația și creativitatea.omida fluture puzzle

   Oița înșiruită e una dintre preferatele mele. E fabricată din lemn masiv și e vopsită cu coloranți pe bază de apă, non-toxici.jucarii montessori

   Potrivește hainele după anotimp este un puzzle distractiv, un fel de calendar al naturii, care le permite copiilor să potrivească hainele personajelor în funcție de vremea de afară. Stimulează gândirea logică și ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi.jucarii lemn anotimpuri

   Eu vă recomand cu drag orice jucărie de pe site. Sunt de calitate și vor rezista bine în timp. Noi folosim setul de legume și fructe de ceva timp, dar arată impecabil. Nu au nici măcar o zgârietură, ținând cont că un copil de un an și zece luni le mai aruncă sau le bagă în gură.

   Am ales aceste jucării datorită faptului că ele sunt ecologice, adică sigure pentru bebeluși. Inevitabil, deși nu se întâmplă foarte des, Matei mai bagă și în gură. Acum, nu mai trebuie să alerg după el cu dezinfectantul eco de la Friendly și stau liniștită. Jucăriile sunt fabricate din lemnul arborilor de cauciuc care nu mai produc latex. Solul nu se mai fertilizează cu cel puțin 3 ani înainte.

   Vopseaua este doar pe bază pe apă, non-toxică, fără coloranți chimici care conțin plumb sau metale grele. Adezivul folosit este unul fără formaldehidă, deci e sigur și non-toxic.

    Sunt jucării ecologice, sustenabile și durabile!

 

 

 

Please follow and like us:
Jucării Altfel-Montessori & Waldorf
Etichetat pe:                

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds