Bine v-am regăsit, dragii mei!

     După o perioadă de absență , am revenit cu un articol ce sper să vă placă!

      Pentru că suntem deja în luna decembrie și avem de oferit cadouri celor dragi, vin cu o recomandare de produse handmade absolut minunate. Este vorba despre Hoopla Hoops by Anabanana, proiectul de suflet al Anei.

decoratiuni handmade

          Eu am fost fascinată de minunățiile ce ies din mâinile ei, așa că v-am pregătit un scurt interviu cu Ana.

          1.Bună, Ana! Mă bucur foarte mult că am ocazia să-ți iau un interviu. Ce ne poți spune despre tine? Povestește-mi, te rog, câteva lucruri despre viața ta!

         Bună!  Sunt Ana, am 36 de ani, sunt mămică de Matei-Octavian (2 ani joia viitoare), actriță și traducător  limba engleză, iar proiectul meu de suflet este HooplaHoopsbyAnabanana.

        2.Ce lucruri minunate ies din mâinile tale! Am observat că faci diverse decorațiuni din fetru sau cusute, reproduci poze/ tablouri cu ajutorul acului și al aței ( wow!), personalizezi sacoșe… Cum a luat naștere această pasiune?

         Mulțumesc! De fapt, activitatea principală este brodatul manual. Fac decorațiuni brodate manual și la unele folosesc și elemente din fetru (în general la cele pentru copii). Brodez sacoșe de pânză, reproduc fotografii și desene ale copiilor, cu ajutorul acului și al aței. Voiam demult să încerc o astfel de activitate, dar nu aveam curaj sau mi se părea că nu am timp. De când am intrat în concediu de creștere a copilului și am părăsit scena pentru 2 ani, am simțit nevoia să îmi canalizez energia creatoare în altă parte și așa a luat naștere micul meu proiect.

spiderman cusut

      3.Mi-au atras atenția sacoșele personalizate ( sunt preferatele mele). Am văzut că ai  avut câteva comenzi…Cum le-au folosit clientele tale?

     Cu drag și bucurie, sper.

sacosa brodata

      4.Cum reacționează copiii când iși văd desenele reproduse atât de frumos? Cred că acest tip de cadou e păstrat cu sfințenie de către mămici, nu?

     Una dintre reproduceri a fost făcută de mine pentru un băiețel drag mie, copilul unei prietene. Când a ajuns la el, mama lui mi-a scris că a fost foarte bucuros să-și vadă opera transformată în decorațiune și că a rugat-o să îmi spună: “E foarte frumos. Ana, te iubesc! “

         Reproducerile după desenele copiilor le găsiți aici.

     5.Care a fost cel mai greu proiect pentru tine?

     Nu am avut “cel mai greu proiect” și nici nu cred că îl voi avea, fiindcă ador ceea ce fac și atunci nu mai mi se pare greu nimic. Fiecare nouă lucrare este o bucurie pentru mine. Mă entuziasmez și am emoții la fiecare nouă comandă. Mereu îmi doresc ceva nou, o provocare nouă, de aceea prefer să fac modele noi, nu să reproduc ce am mai făcut, deși mi s-a cerut și asta.

decoratiuni handmade

       6.Unde te pot găsi persoanele interesate de munca ta? Cum pot face comenzi?

       Mă puteți găsi pe facebook, aici: HooplaHoopsbyAnabanana

        Pentru comenzi, mă puteți contacta în mesaj privat, tot pe facebook.

         7.Dacă un client vrea ceva nou, ai fi deschisă provocării sau te oprești aici?

        Depinde de provocare, dar de ce nu?

decoratiune Craciun handmade

        8.Ai închis lista comenzilor pentru Crăciun ?

       Încă nu. Cred că mai pot primi…vreo 2 .

      9.Unde te vezi peste 5 ani? Cum ar arăta proiectul tău atunci?

         Hmmm…nu mă gândesc așa departe. Prefer să trăiesc în prezent și să mă bucur de el. Desigur, mi-ar plăcea ca peste 5 ani să ajung să fac “pictură” din ață, de exemplu 😀 😀 Mi-ar plăcea ca proiectul meu să ia amploare, dar deocamdată sunt mulțumită cum evoluează în prezent. Am în plan să îmi extind un pic profilul în viitorul foarte apropiat, dar momentan nu vreau să dezvălui nimic. Să fie o surpriză !

        10.Pentru că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, ce gânduri ai vrea să le transmiți cititorilor?

         Of…Nu prea mă pricep la urări…nu știu ce le-aș spune…poate doar să caute în suflet colțișorul acela plin de bucurie și copilărie și să îi dea voie să iasă la suprafață, măcar din când în când.  Și sărbători fericite și cu multă armonie!

Craciun lucru manual

Ana, îți muțumesc frumos pentru timpul acordat!

Să aveți o zi plină cu soare!

 

 

Please follow and like us:
Hoopla Hoops by Anabanana
Etichetat pe:            

4 comentarii la „Hoopla Hoops by Anabanana

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds