Bine v-am regăsit!

   Știu că sunteți cu gândul la concediu sau la nisipul fiebinte de pe plajă, dar până la vacanță, vreau să vă vorbesc despre o persoană minunată pe care am descoperit-o de curând.

 Alina e farmacist de profesie, mămică împlinită și făuritoare de lucruri handamde. Când nu prepară rețete sofisticate în farmacie sau elibereaz rețete, Alina  realizează diferite decorațiuni din fimo sau pictează.

pictura pe cana

De când eram mică îmi plăcea să meșteresc diverse: tricotam, croiam și coseam lucruri pentru păpuși, realizam brățări, ba chiar am pictat și 2 tricouri și un perete al școlii unde învățam.

    Deși are două minuni de fetițe, de 1 an și 7 luni și 3 ani și 6 luni, Alina are timp și pentru pasiunile ei. La cât de pricepută e, ar fi și păcat să nu realizeze aceste minunății . Mâinile ei pricepute lucrează neîncetat și făuresc căni cu unicorni sau pictează unele dintre cele mai frumoase tricouri pe care le-am văzut .

cana unicorn

 

   Pasiunea pentru handmade și frumos a avut-o de când era elevă, dar părinții au îndrumat-o spre o meserie sigură, iar iubirea pentru lucru manual s-a ascuns o perioadă, lăsând loc cursurilor de la facultate și examenelor extenuante.

fimo ieftin

   După ce  devenit mamă, a vrut să iasă din rutina zilnică, iar croșetatul i-a oferit relaxarea perfectă. Apoi, tânăra mămică a început să realizeze mărtișoare din fimo. Din dorința de a oferi ceva handmade celor dragi, s-a născut și iubirea pentru modelaj și fimo.

set tacam copii ieftin

 

   După cea de-a doua naștere, a revenit la pasiunile ei. Când mai are timp să își tragă sufletul, doar ea știe 🙂

Mi-am dorit să ofer celor dragi cadouri personalizate cu poza fetițelor – fiind Crăciunul și am realizat  ornamente de brad cu poza lor. Apoi, au urmat mărturiile de botez ale fetitei mele, cadouri pentru cei dragi…

  Pentru că a venit vara deja, Alina ne promite și câteva surprize pentru acest sezon: ne va încânta cu primele rochițe pictate de ea. Până atunci, vreau să vă arăt alte picturi realizate de ea.

tricou pictat

Nu-i așa că sunt minunate?

….nu este ușor, pentru că timpul e limitat, atât cât dorm fetițele mele, dar ceea ce fac, fac cu plăcere și mă relaxează suficient cât să nu simt lipsa somnului.

pictura tricou

   Dacă vă place cum lucrează Alina, vă invit să apreciați pagina ei de Facebook- Homemade Boutique by Alina.

Să aveți un week-end minunat!

Please follow and like us:
Homemade Boutique by Alina
Etichetat pe:                            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds