Zi de zi ne confruntăm cu veșnica dilemă : ” Cu ce mă îmbrac azi?” Deși, hainele nu mai au loc în dulap, femeile nu au niciodată destule haine și ridică de fiecare dată problema lipsei de articole de îmbrăcăminte….Sunt tare curioasă dacă această problemă o au și tinerele mămici, atunci când vine vorba despre îmbrăcămintea celor mici.Pentru ei aveți  destule hăinuțe? Le alegeți cu ușurință?

Eu abia aștept momentul acela, să stau în fața dulapului și să îi aleg fetiței mele ( pentru că tare mult îmi doresc o fetiță) hăinuțele pentru plimbarea zilnică în parc.Visez cu ochii deschiși la rochițele multicolore, la pantofiorii de lac….Și cine nu o face?

Deși e devreme, recunosc că de multe ori pierd minute în șir uitându-mă după mobilă de copii, după cărucioare și hăinuțe.

În momentele astea de relaxare și reverie, am găsit un magazin pentru bebeluși cu haine minunate la prețuri rezonabile.

Mi-au fugit imediat ochii către rochițele de gală.Sunt atât de mici și drăgălașe…

rochii fetite gala

Tot aici găsiți numeroase  cosmetice organice, atât pentru mămici, cât și pentru bebeluși.Mai găsiți lenjeri pentru cei mici, mobilier și absolut toate accesoriile necesare unui bebeluș pentru masă (suzete,căni, bavețele, biberoane, hamuri pentru scaune).

Aruncați un ochi și la încălțămintea celor mici.Puteți găsi: sandale, botoșei, papuci, balerini, teniși, ghetuțe.

Puteți cumpăra și accesorii ca: eșarfe,bentițe, papioane,bretele, gentuțe, botoșei, chiloței, căciuli, dresuri, șosete, pălării sau mănuși.Să nu uităm nici de  prosoapele pentru bebeluși, halate minunate de baie  ( în care cei mici se pot simți ca mici staruri), accesoriile pentru baie, păturicile goase, păturicile de bumbac, scutecele de finet.

Tot aici găsiți idei de cadouri personalizate pentru mămici sau femei gravide,saltele pentru joacă sau genți multifuncționale.

Vă invit cu drag să vizitați acest magazin și de ce nu, să vă comandați cele necesare pentru coppii dumneavoastră, iar , apoi să reveniți un impresii.

Spor la cumpărături!

Please follow and like us:
Hăinuțe pentru bebeluși
Etichetat pe:        

0 comentarii la „Hăinuțe pentru bebeluși

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds