Gențile sunt o mare pasiune pentru orice femeie. Indiferent de mărime, model sau stil, geanta nu e doar un accesoriu, ci o necesitate. 

Ca educatoare, tot timpul geanta mea e plină …. cu de toate. Uneori, nici eu nu știu ce am acolo! 

Meseria mea implică faptul că trebuie să car mereu o multitudine de materiale didactice, fișe de lucru, animale decupate sau imagini din povești.

Cam așa arăt eu dimineața :

bagaj educatoare

De curând, am descoperit un nou magazin online Chicbags.ro , care comercializează o mare varietate de genți din piele ecologică.  Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la câteva dintre modelele de pe site este mărimea .  Sunt suficient de încăpătoare pentru documentele A4, ceea ce reprezintă un mare plus! Eu am mereu în geantă documente mari și nu-mi place să le mototolesc. Prefer să se așeze frumos și să nu se șifoneze.

res_dbe732fc15e620c14479c32281669c76_350x350_100_umeu

De asemenea, gențile au barete rezistente și pentru umăr și sunt personalizate în funcție de fiecare model.  Unele au compartimente separate, închise individual în partea superioară prin fermoar și unite lateral printr-o capsa decorativă, altele au un singur compartiment mai mare. Interiorul este căptușit cu un material satinat de bună calitate, foarte rezistent.

geantă chic bag

Structura rigidă a genților nu le permite să se deformeze!

Indiferent de modelul ales, toate gențile vin însoțite de un săculeț din material textil care le protejează de praf și zgârieturi.

Dacă vreți să vedeți întreaga colecție de genți, nu trebuie decât să intrați aici.

Chicbags nu comercializează doar genți de piele ecologică de cea mai bună calitate, ci și încălțăminte din piele naturală fabricată în România, dar și portofele și plicuri elegante.

Orice comandă de pe site este expediată în doar o zi lucrătoare și vine însoțită de livrare gratuită, indiferent de valoarea comenzii. De asemenea, în cazul în care mărimea pantofilor nu se potrivește sau produsul comandat nu este cel corespunzător, returul se face tot gratuit!

Chicbags, oferă și o reducere de 20 de lei pentru oricare două produse cumpărate.

După ce vă uitați pe site, vă aștept cu impresii ! Ce produse v-au atras atenția?

Să aveți o seară liniștită!

Please follow and like us:
Geanta ideală de la Chic Bags
Etichetat pe:        

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds