Foarte puțin timp ne mai desparte de luna cadourilor. V-ați gândit deja ce o să le cumpărați celor dragi?

   Pe lângă simbolicul mărțișor, nu trebuie să lipseasca un buchet de flori sau un aranjament deosebit. Iubesc florile, îmi place parfumul lor, dar se usucă atât de repede și au nevoie de foarte multă atenție. Ca mamă de copil tare energic, nu mai am timp să mă ocup cum ar trebui de ele, așa că m-am reorientat către florile din hârtie. Sunt vesele, colorate, dar și foarte rezistente. Nu trebuie să-ți amintești să le uzi, să le schimbi apa sau să le tai codițele din când în când. În plus, viața cu un copil e o continuă aventură, așa că nu mă mai îngrijorez că varsă apa sau că sparge vaza.

   În căutarea unui aranjament care să-mi înfrumusețeze casa, am cunoscut-o pe Mădălina. Mămica unei fetițe de doar doi anișori, Mădălina se joacă cu hârtia creponată și realizează flori minunate , în puținul timp liber. 

flori hartie gradinita

   Am vrut să aflu cât mai multe lucruri despre ea, așa că i-am luat un interviu.

       1.Bună, Mădălina! Mă bucur foarte mult că am ocazia să te cunosc! Ce ne poți spune despre tine?

     Bună Simona! Și eu mă bucur să te cunosc și îți multumesc că îmi dai șansa să povestesc despre pasiunea mea. Sunt mămica unei fetițe de 2 ani , iar timpul petrecut acasa cu ea m-a ajutat să descopăr pasiunea pentru florile de hârtie. Am facut Liceul Pedagogic din Buzău , am continuat  cu Facultatea de Științele Educației , am fost plecata 3 ani din țară, apoi am ramas acasă , de când am cunoscut-o pe fetița mea. Din octombrie 2017 am început să modelez flori din hârtie , pe care apoi le transform în buchete de mireasă sau nașă și aranjamente.

sablon flori hartie

  1. Cum decurge o zi din viața ta? Câte ore pe zi reușești să acorzi pasiunii tale?

     Fiecare zi din viata mea este diferită , nu am un program stabilit dinainte. Pentru fetita mea am ales să locuiesc la țară , o zonă de munte , de aceea am și câteva animale de care trebuie să am grijă. De când se trezește , fetița e numai cu mine. Mă ocup de ea , până la prânz sunt ocupată cu tot ce înseamnă datoria de mama , apoi 2-3 ore încerc să le dedic și pasiunii mele. În acest timp fetița îmi „ aranjează „ cutiile.  Cel mai bine mă pot dedica florilor în orele în care ea doarme.

  1. Care e primul produs pe care l-ai vândut?

     Primul produs pe care l-am vândut a fost un buchet aniversar , din 47 de trandafiri , roșii și grena.

imagini flori primavara

  1. Ce ai cumpărat din primii bani câștigați?

      Din banii câștigați am cumparat materiale pentru urmatoare proiecte :). De fapt, asta am facut până acum cu toți banii câștigați.

  1. Ce te inspiră atunci când lucrezi?

       Sursa mea de inspirație este familia mea. Aici am dezvoltat gustul pentru frumos și bun , asta încerc să redau prin combinațiile de culori pe care le folosesc.

           6.Povestește-ne câteva lucruri despre florile pe care le realizezi! Sub ce formă pot fi achiziționate?

     Eu realizez flori fir cu fir. Folosesc hârtie creponata specială , din Italia. Am lucrat până acum buchete de mireasă și nașă , flori de pus în piept , buchete aniversare, aranjamente florale , acum am în lucru decorul unui majorat. Sunt nerăbdătoare să vad ce iese la final. O să fie multă culoare. De curând, am început să am cereri pentru flori vândute la fir , deci o să iau în calcul și această formă de vânzare.

imagini flori de colorat

  1. Care a fost cel mai vândut produs?

     Deoarece nu am foarte multa „vechime” pe piață , nu am foarte multe flori vândute , dar se caută foarte mult acum aranjamente pentru luna ce vine.

  1. Ce pregătești pentru 1 și 8 Martie?

     Pentru 1 și 8 Martie pregătesc aranjamente florale , de diferite dimensiuni  sau mini-buchete ce pot fi oferite cu drag și vor rezista ani mulți.

  1. Unde te pot găsi clienții ? Care este pagina ta de Facebook?

     Clienții mă pot gasi pe contul meu de facebook Madalina Hudunca , pe instagram si pe pagina mea de facebook Flori Din Hârtie.

  1. Cum crezi că va evolua afacerea ta peste 10 ani?

     Îmi doresc să evolueze această afacere cu flori , să am o florărie sau firmă de organizare evenimente. Pregătesc aranjamente pentru nunți , botezuri și aniversări. Îmi doresc să fie afacerea familiei noastre , iar peste 10 ani să avem cu ce ne să ne mândrim.

Mădălina, îți mulțumesc frumos pentru interviu!

Week-end liniștit!

Please follow and like us:
Flori din Hârtie by Mădălina Hudunca (P)
Etichetat pe:                    

Un comentariu la „Flori din Hârtie by Mădălina Hudunca (P)

Anunta-ma daca iti place....

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds