Ultimele luni de sarcină aduc cu ele multă oboseală, dar și picioare umflate. Mămicile sau viitoarele mame știu despre ce vorbesc. Din păcate, oricât de frumoasă ar fi perioada aceasta, durerile și umflăturile ne dau bătăi de cap. Reținem din ce în ce mai mult lichid, iar acest lucru se răsfrânge asupra corpului nostru, mai ales asupra picioarelor.

Inevitabil, ca 90% dintre gravide ( nu am avut norocul să fac parte din categoria celor fericite aflate în minoritate) , mâinile și picioarele mele au avut de suferit. Am stat foarte mult în picioare , mai ales în perioada sărbătorilor, iar acest lucru s-a văzut imediat. Dacă mâinile umflate nu m-au deranjat așa tare, în ceea ce privește picioarele, a fost groaznic!

Nu mă mai cuprindea nimic, am rămas fidelă doar unei perechi de adidași . Până să vină vremea rea, au fost perfecți! Acum, cu atâta zăpadă în jur, nu mai fac față. Ca gravidă, trebuie să-mi protejez picioarele și să am grijă să nu mă ud, pentru a nu răci.

incaltaminte gravide

Am căutat pe internet o pereche de ghetuțe, fără toc, care să fie flexibile în părți, dar și comode. Așa am descoperit Etienne Shoes. Cu o experiență de peste 20 de ani în fabricarea pantofilor, Etienne pune mare preț pe mulțumirea clientelor și le permite să-și creeze modelele după preferințe.

Confecționate din piele naturală, aceste ghete de dama Chelsea negre din piele sunt pregătite să ofere un plus de feminitate și stil desăvârșit oricărei femei care respectă calitatea și frumusețea unor pantofi. Designul clasic al acestor ghete din piele este în perfectă armonie cu pielea de culoare neagra, care este utilizată la confecționarea lor. Vârful rotunjit se potriveste cu efectul obținut de tocul pătrat, înalt de 3 cm. Acum poți să asortezi aceste ghete cu garderoba ta, deoarece ai posibilitatea de a personaliza ghetele, inclusiv elasticul acestora.

Etienne Shoes comercializează încălțăminte din piele de calitate, la prețuri mici, datorită vânzării online!

De asemenea, dacă vă abonați la newletter, aveți 10% reducere la prima comandă!

Spor la cumpărături!

Please follow and like us:
Etienne Shoes
Etichetat pe:    

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds