Va intrebati ce mai fac fluturasii mei?Asteapta sa revina la gradi , sa facem muulte activitati frumoase in clasa noastra modesta.

Pana atunci, vreau sa va arat ce facem noi in fiecare joi:DANSAM. Da, copiii mei si danseaza.Daca miercurea e zi de engleza, joia este zi de dans.Lor le place la nebunie sa danseze, indiferent de melodie.Carui copil nu-i place?

Pana acum am invatat sa dansam pe “Bat din palme” si “Alunelul“.Au fost foarte incantati si eu am ramas surprinsa cat de usor prind cei mici miscarile.Nu am creat miscari complicate,asa ca toti se descurca foarte bine.

Dupa  doua dansuri simple, am complicat putin lucrurile.Pentru ca toate dansurile pe vom pune in scena la serbarea de Craciun ( cand vor vedea si parintii roadele muncii celor mici), m-am gandit sa facem Dansul Umbrelutelor.

M-am documentat, am vazut cateva filmulete ( va las link-urile mai jos) si am pus la punct un scurt dans.Dupa serbare, va promit ca voi pune filmultele cu fluturasii mei, sa-i puteti admira in toata splendoarea lor:P), pana atunci tot ce facem e SURPRIZA!!!!

Mai intai de toate, ne-am jucat cu umbrelulete, sa  se obisnuiasca cu ele in manute, sa nu se loveasca, sa pastreze distanta.

Am exersat cateva miscari.Incantarea se citea pe chipul lor!!!

Va plac Fluturasii mei?

UPDATE: Melodia pe care am dansat ” Dansul umbreluțelor”:

Facebook Comments
Dansul umbrelutelor
Tagged on:                     

0 thoughts on “Dansul umbrelutelor

 • November 11, 2012 at 5:35 am
  Permalink

  Fluturasii sunt minunati!Felicitari si spor in toate!

  Reply
 • June 3, 2013 at 5:18 pm
  Permalink

  Stimata (domnisoara)doamna, referitor la “dansul umbrelutelor” as avea rugamintea sa-mi spuneti, daca se poate, evident, unde pot gasi acest negativ sau macar sa-mi spuneti cine este compozitorul si titlul piesei. Va multumesc, anticipat! Cu stima Florina Coanda!

  Reply

Anunta-ma daca iti place....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: