Am reușit să ajungem câteva zile la mare, spre bucuria lui Matei. Eu am avut o perioadă tare aglomerată și am stat cu gândul doar la un examen pe care îl aveam de susținut la sfârșitul lunii august.

    Nu știu cum sunt copiii voștri, dar eu am acasă unul plin de energie. De fapt, cred că funcționează pe baterii…niște baterii care par să nu se mai descarce! 🙂

   Am vrut să stau liniștită la plajă și să nu mă stresez că voi pierde copilul dacă voi întoarce capul două secunde. Matei e în perioada în care ar pleca oricând de langă noi, așa că nu am vrut să risc să îl pierd cumva. În ajutor mi-a venit Egomaniac, un brand nou apărut pe piață.

   Eu am optat pentru un set fomat din tricou cu filtre Uv , o pereche de slipi personalizați și o plasă din bumbac. Le puteți comanda de aici.

    Produsele sunt realizate impecabil și sunt de calitate superioară! Merită achiziționate!

Despre EGOMANIAC

Mi-a placut intotdeauna brandul pentru calitate, pentru frumusețea, simplitatea și eleganța designului și pentru originalitatea anumitor creații.

slipi personalizati

   În spatele brandului Egomaniac se află Nicoleta, o mămică minunată ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil în luna noiembrie. Ea se ocupă de magazinul online și de comenzi.  După vreo 5 ani în care a locuit în Belgia și Franța, s-a hotărât să se întoarcă în țara natală și să pună bazele unei mici afaceri.

   Pe lângă Egomaniac, Nicoleta mai are și o plantație de afini, împreună cu soțul ei, în Maramureș. Sună de vis, nu-i așa?

tricou uv copii

   Matei a fost tare admirat la mare și foarte multă lumea a fost încântată de costumul lui Matei! Voi cum alegeți să îi protejați pe cei mici la mare și nu numai? Ați alege această variantă?

  Egomaniac are și o pagină de Facebook absolut minunată și îi puteți urmări și acolo.

Vă aștept cu drag impresiile! Seară liniștită!

Please follow and like us:
Costum de baie personalizat by Egomaniac România
Etichetat pe:                

Anunta-ma daca iti place....

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds