Orice copil se visează EROU DE POVESTE.Orice pitic își dorește să fie în pielea personajului preferat, să participe la aventura palpitantă a cărții pe care o citește….

Ana le oferă celor mici posibilitatea de a-și îndeplini visul și  prin intermediul paginii  ”Fii eroul poveștii tale”  vă oferă cadou două cărți personalizate.

”O carte personalizată înseamnă un dar unic, neprețuit, în care fiecare copil este eroul poveștii, împreună cu unul sau doi prieteni apropiați. În unele cărți apar personaje pe care copilul le cunoaște prea bine: numele școlii, grădiniței, educatoarei sau învățătoarei.

Un alt motiv pentru care vă recomandăm cărțile personalizate pentru copii este și mesajul pe care acestea le transmit: eroul poveștirii, copilul dumneavoastră sau cel căruia doriți să-i dăruiți această carte, trece prin întâmplări care îl fac să descopere lucruri frumoase, mesaje de încurajare, o stare pozitivă.”

”Fii eroul poveștii tale” oferă două cărți:

1.”Poveste de Paște”

poveste de Paste

”Pentru pregătirile de Paște, Iepurașul îl invită, prin intermediul Șoricelului cel Vesel, pe copilul dumneavoastră la prepararea ouălelor roșii si a cozonacului pufos.

Copilul dumneavoastră, eroul poveștii de fașă, va fi invitat să guste din delicioasa tartă de mere și din sucul de morcovi pregatite de Iepuraș, apoi îl va ajuta pe acesta să vopsească ouale, în timp ce Iepurașul îi va explica simbolurile pascale.”
2.” Vreau să fiu mare!”
vreau sa fiu mare

”O carte interactivă care-și propune să îmbine dorința copilului de “a fi mare” cu necesitatea de a studia pentru a-și găsi drumul în viață.

Un cadou deosebit pentru diferite  ocazii : zi de naștere, început de an școlar, sfârsit de an școlar.”
Ce aveți de făcut?
1.Să mă urmăriți pe Facebook/ e-mail  ( opțional)
2.Intrați pe http://fiieroulpovestiitale.wordpress.com/ și alegeți cartea preferata pe care ați dori să o daruiți copilului dumneavoastră;

3.Introduceți link-ul cărții într-un comentariu la acest articol;

4.Dați like paginii de FB https://www.facebook.com/FiiEroulPovestiiTale.

Premiile: o carte ”Poveste de Paște” și o carte ”Vreau să fiu mare”.

Durata concursului: 17-25 aprilie 2013.
Câștigătorii vor fi aleși dintre participanții care au respectat integral regulile, prin random.org, la data de 25 aprilie 2013.
Câștigătorii vor transmite datele necesare personalizării cărților printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook, în maximum 3 zile de la finalizarea concursului.
Multă baftă!
Please follow and like us:
Concurs sponsorizat de ” Fii eroul poveștii tale”
Etichetat pe:                

20 de comentarii la „Concurs sponsorizat de ” Fii eroul poveștii tale”

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: