Deși sunt mici , Fluturașii mei sunt din ce în ce mai competitivi.Zilnic mă întreabă dacă mai știu vreun concurs la care pot să participe, sunt dornici să concureze.Îi cred pe cuvânt, pentru că au câștigat foarte multe cărți și jucării, iar sufletul lor de copii inocenți se bucura de fiecare dată!Iar mie nu-mi rămâne decât să admir contemplativ talentul lor..O merită, nu?

Respectând ritualul de până acum, pentru fiecare concurs trebuie sa realizăm cel puțin o lucrare. Am încercat, pe cât posibil , să-i învăț pe cei mici că pentru orice ”cadou” trebuie să muncim. Nu primim nimic degeaba, ci doar prin trudă.Iar după faptă și răsplată!

Pentru a participa la concurs , Fluturașii s-au pregătit temeinic!

desen gradinitadesen gradinita

desen gradinita

De sărbători, i-am tot întrebat ce vor să primească de la Moș Crăciun, pentru a ști ce le cumpărăm.Mi-aduc aminte cu drag că toți își doreau laptopuri și tablete, unii de jucărie, alții unele adevărate, ”pentru că doamna să nu mai care laptopul greu mereu la grădi”.

Prichindeilor mei le-ar prinde bine o tabletă Allview !

Și piticii voștri se pot bucura de o așa minunăție.Ce aveți de făcut?

Mai întâi de toate, trebuie să promovați campania  prietenilor mei de la BlogAwards.ro . Au tot felul de provocări  interesante și premii pe măsură.

Apoi, trebuie să povestiți, așa cum vă pricepeți mai bine, despre un produs care vă place, pe care vi-l doriți cu ardoare de pe site-ul celor de la Allview.

Nimic mai simplu!!În felul acesta puteți căștiga o tableta Allview Speed City.

Bloggerii plasați pe locurile 2, 3 si 4 vor primi câte un stick de memorie de 8 GB.

Bloggerii clasați pe pozițiile 5-10 vor primi câte un banner de 125X125 pixeli afișat pe toate paginile BlogAwards.ro timp de o lună!

Sună tentant, nu? Ce mai așteptați?Participați la campanie!!!

Tableta Allview Speed City este o adevărată minunăție!

tabletă allview

Platforma Android 4.1 Jelly Bean

Tableta dispune de cel mai recent sistem de operare Android si astfel te poți bucura de funcțiile și aplicațiile actuale, precum și de un timp de răspuns și de tranziție între ecrane mai rapid.

Performanță puternică

Procesorul puternic Dual Core la 1,5 GHz îți oferă suportul pentru o trecere cursivă între ecranele interfeței UI, o pornire promptă, o redare  a conținutului multimedia fluentă și o încărcare rapida a paginilor web.

Player Full HD

Te poți bucura de filme Full HD oricând și oriunde! Tableta poate reda numeroase formate de filme, pe care le poți avea la îndemână stocate în memoria de 8 GB a tabletei sau pe un card micro SD de până la 32 GB. Începeți distracția și experimentați magia filmelor conectând tableta Speed City la un televizor prin HDMI.

Navigare web fără limite

Pe ecranul de 7 inch al tabletei poți vizualiza oricare din miile de site-uri web ce te așteaptă să le descoperi.

Distrează-te cu jocurile preferate

Descarcă-ti jocurile preferate din magazinul de aplicații preinstalat și demonstrează-ti capacitățile. Procesorul Dual-Core permite o experiență de gaming cursivă și intensă, fie că este vorba despre jocuri de strategie, de acțiune sau competiții sportive captivante.

Acest articol este scris pentru campania de pe BlogAwards.

Dacă ai aflat de la mine despre această campanie, te rog, scrie la sfârșitul articolului ”Am aflat despre această campanie de la http://gradinitafluturasilortalentati.wordpress.com/”

Please follow and like us:
Chiar și Fluturașii pot câștiga o tabletă Allview
Etichetat pe:        

0 comentarii la „Chiar și Fluturașii pot câștiga o tabletă Allview

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: