În mai puțin de două săptămâni, Moșul se va furișa în case și va lăsa cadouri sub brad. Dacă nu ați definitivat încă lista de cumpărături, vă vin în ajutor cu câteva sugestii de cărți și carduri educative de la Hippo Atelier Creativ.

   Noi am descoperit de curând o carte de poezii tare frumoasă. Am răsfoit-o cu drag la grădiniță și le-am citit celor mici versurile frumos așternute printre ilustrațiile realizate de Alexandra.

poezii ilustrate gradinita

Uite-așa, din întâmplare,

În cămara mea apare

Șoricelul Chiți-Chiț.

Numai plânset și sughit.

Supărat nevoie mare

Că neamul de rozătoare

Vrea să plece-n pribegie,

Undeva într-o câmpie….  ( ”Șoricelul Chiți-Chiț”)

poezii gradinita

   Cărțile Alexandrei sunt atât de frumos ilustrate că îți taie respirația. Culorile pastelate se îmbină perfect cu versurile armonioase .

   Fluturașii au fost foarte încântați de poeziile sale. Cred că am citit cartea de cel puțin 5-6 ori într-o săptămână 🙂

poezii gradinita

   Pe lângă poezii, la Hippo Atelier Creativ puteți găsi și câteva povești minunate. Sunt la fel de frumos ilustrate și sunt perfecte pentru prichindeii de la grădiniță.

poveste pol gradinita

   Proaspăt ieșite de sub pensula Alexandrei Stoica, cardurile educative cu fructe și legume sunt preferatele mele. Setul conține 31 de carduri cartonate și plastifiate. Vor face față cu brio și celor mai curioase mâini. De asemenea, marginile sunt rotunjite, ceea ce le face sigure și pentru copiii mai mici. Fructele și legumele sunt denumite atât în română, cât și în engleză și franceză.

   Sunt perfecte pentru a fi puse sub brad. Ce copil nu și-ar dori astfel de seturi educative? Pe langă faptul că va învăța engleză sau franceză, cel mic poate asocia imaginile cu fructe reale sau din plastic.

imagini fructe gradinita

   În atelierul creativ al Alexandrei Stoica puteți să mai găsiți  carduri cu literele alfabetului, cu zilele săptămânii, cu lunile anului și nu numai. Toate vă așteaptă să le împachetați și să le ascundeți în sacul Moșului. 

   Hippo Atelier Creativ are și o surpriză pentru cititorii blogului: toate comenzile vor beneficia de 20% reducere. Cărțile sunt disponibile imediat și vor ajunge în timp util. Le puteți comanda printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook de aici.

   Care e preferata voastră?

Zi liniștită!

Please follow and like us:
Bucurie și culoare de la Hippo Atelier Creativ
Etichetat pe:                        

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds