Trăim într-o lume în care se pune tare mult accent pe partea materială, din păcate! Totuși, mai există și oameni minunați care creează din pasiune și pun mai presus de orice, calitatea . Este și cazul Alexandrei Bălău, o tânără mămică, mutată recent în București, creatoare de bijuterii și aceesorii, cea care stă în spatele proiectului Dichis Shop.

   Pe Alexandra am cunoscut-o acum vreo doi ani și mi-a plăcut tare mult de ea. E o persoană caldă, calmă și tare empatică. M-am bucurat de fiecare dată când am avut plăcerea să colaborez cu ea și am recomandat-o de câte ori am avut ocazia pentru că merită cu adevărat. Bijuteriile realizate de ea sunt minunate! Nu sunt doar frumoase, ci și foarte calitative. Sunt atent ambalate și oferite cu așa multă dragoste.

bijuterii mireasa

   Despre Dichis Shop v-am mai vorbit în trecut și chiar i-am luat un interviu Alexandrei. Îl puteți citi aici.

     Fiecare bijuterie are în spate o adevărată poveste! Nimic nu iese din atelier până nu e verificat de două ori ( sau poate chiar de trei), până când clientul nu își spune părerea… Nimic nu e lăsat la voia întâmplării! Alexandra discută cu fiecare client în parte, află povestea, își imaginează cum va arăta bijuteria, o transpune pe hârtie și abia apoi o realizează în atelier.

dichis shop

    Mă inspir din tot ce înseamnă autentic și de calitate. Principalul aspect care mă „mișcă” în lumea asta, este cromatica – se găsește peste tot, în natură, în magazine, în fotografie, în îmbrăcămintea oamenilor de pe stradă, dar greu de tot găsesc ceva la care să zic WOW! Apoi, îmi mai place lumina caldă a felinarelor de pe strazile orașelor seara (majoritatea fotografiilor de produs le fac cu tonalitate calda datorită acestui detaliu), îmi plac copacii pentru că sunt falnici și de nestăvilit (de aici, am creat bijuterii care arată fantastic doar daca sunt purtate cu demnitate), desigur că nu pot lipsi „caii liberi, fără șei” o poveste despre maiestuozitate și libertate, care e în fiecare dintre noi (colecția de Ciucuri din acest an a fost sub amprenta Luxului ca și maiestrie – puși in antiteză, atât ciucurii cât  și caii sunt „zburdalnici”, dar pe de altă parte, se prezintă semeți și glorioși atunci când e nevoie!).

     Tehnic vorbind, nu știu dacă eu mă inspir sau caut inspirație, pentru că mi se întâmplă adesea să fac bijuterii în culorile pe care le are îmbrăcămintea mea – am realizat asta după mai multe încercări eșuate de a face altceva decât ce rezulta (acum mi-e clar! Când am de făcut o brățară roșie, mă îmbrac în roșu și nu mai greșesc culorile). Sunt zile în care sora mea mai mică repeta melodiile de la canto clasic – așa au rezultat cerceii de mirese cu perle.

bratara gravata

   Handmade nu înseamnă doar să realizezi o comandă. Nu, nici vorbă! E mult mai mult de atât! Pe lângă timpul petrecut în atelier, Alexandra se ocupă de promovarea produselor, de fotografii, de pagina de Facebook, de site și răspunde la comentarii sau mesaje. Împachetează cu grijă și iubire fiecare colet, revine cu poze atunci când simte că un client are nevoie de confirmarea că a făcut alegerea potrivită, merge la poștă sau predă curierului un colet.

cercei fluture handmade

   Vedeți câte lucruri poate să realizeze o singură persoană? Nu, nu e ușor, dar când pui atâta pasiune în ceea ce faci, cred că nici nu mai contează orele de somn pierdute!

    Să apreciem mai mult mamele care lucrează de acasă și să le recomandăm la tot pasul! Merită cu adevărat!

   Am revenit la Alexandra pentru o comandă de cerceluși practici, pe care să-i pot purta zilnic. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor! Cerceii sunt lucrați atent și arată impecabil, iar prețul lor a fost tare accesibil!

cercei Love

    Nu-i așa că sunt minunați?

cercei educatoare

    Pentru că vine luna martie, puteți face de acum comenzi pentru persoanele iubite! Pe cuvânt că Alexandra se va aglomera tare mult în următoarele două săptămâni, așa că nu lăsați acest lucru pe ultimul moment! O puteți găsi și pe site, aici.

   Să aveți un week-end liniștit!

 

 

Please follow and like us:
Bijuterii handmade cu „Dichis „
Etichetat pe:            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds