Sărbătorile vin cu pași repezi și trebuie să ne gândim la cadouri. De la mic la mare, copii, bunici, nași, moși , toți vor primi câte un mic dar din partea noastră. Așa e și normal 🙂

   E foarte greu să alegi un cadou perfect și  ar fi ideal să nu lăsăm acest aspect pe ultimul moment. Eu mă pregătesc din timp și am început să fac deja listele de cumpărături. De aceea, vreau să vă inspir și pe voi să alegeți cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. De câteva ori pe săptămână voi posta pe pagina de Facebook, dar și pe site, articole în acest sens. De asemenea, voi continua seria articolelor despre mamele care lucrează de acasă ( WAHM), căci ele merită toată atenția și susținerea noastră. Vă învit pe grupul dedicat acestora ( îl găsiți aici), pentru a căuta cadouri minunate!

   Sugestia mea de astăzi o reprezintă bijuteriile tradiționale. Nu cred că există vreo persoană care să le refuze. Sunt lucrate manual, se asortează foarte ușor și se pot personaliza după dorință.

bijuterii traditionale

   De aceea, vă invit să o cunoașteți pe Irina, fondatoarea Amintirilor tradiționale și creatoare de bijuterii minunate!

  1.Bună, Irina! Povestește-ne câteva ceva despre tine!

    Sunt Irina, am 33 de ani  si  am două fetițe  – de 5 , respectiv 2 anișori –foarte vesele și zglobii care mi-au schimbat mult optica și unele obiective pe care le aveam înainte de a le avea pe ele.

    De profesie sunt economist și lucrez în domeniul bancar de mai bine de 10 ani. Am fost în concediu de creștere copil în ultimii aproape 2 ani și am simțit nevoia de a face și altceva pe lângă copii și treburile administrative – casnice.

   papion lucrat manual

   2.Cu ce te ocupi? Care e pasiunea ta principala?

    În perioada concediului de creștere copil am descoperit că îmi place foarte mult să cos, am redescoperit cărtile cu motive tradiționale ale bunicii mele și multe materiale folosite de ea în trecut, și asa a luat nastere proiectul  „Amintiri tradiționale”. Realizez bijuterii și accesorii cu motive tradiționale cusute manual pe pânză sau pe etamină și ideea acestui proiect a fost să readuc în actualitate motive și simboluri tradiționale foarte vechi, care însă pot fi purtate cu succes și cu ținute casual sau chiar office. 

 nichiduta.ro%20

   3.Ce te inspiră în viața de zi cu zi?

    Inspirația, în general vine din  portul popular românesc, motivele tradiționale, diverse simboluri și semnificațiile lor, sau chiar uneori  de la persoana pentru care realizez un anumit obiect. De asemenea, încerc să vin cu ceva nou și să fac anumite produse speciale și cu ocazia diverselor Sărbatori – Crăciun, 1 Martie, etc. 

bijuterii romanesti

   4.Care a fost prima comandă pe care ai primit-o?

    Prima comanda pe care am primit-o … cred ca a fost  un set de bijuterii comandat de o doamnă pentru a-l oferi cadou  – unul dintre primele mele modele postate pe pagina.

   5.Ai avut o comandă specială, de care ți-a fost greu să te desparți?

   Una dintre comenzile de care mi-a fost greu să mă despart, pentru ca mi-a placut la nebunie a fost chiar una destul de recenta –un set de papion si butoni pentru cămașă cu motivul Vârtelniței. 

    6.Cum ai descoperit comunitatea mamelor WAHM?

    Comunitatea WAHM am descoperit-o datorită unei foste colege de serviciu, care a „aderat” înainte la aceasta, așa am vazut ce lucruri minunate fac mamicile de aici și încet –încet  cred că mi-am descoperit și eu „vocația ” . Am reușit să descopăr ceea ce îmi place cu adevărat să fac, ceea ce pot să fac ore în sir fără să mă plictisesc  -adica să cos, și așa s-a născut proiectul „Amintiri tradiționale”.

bratara brodata manual

    7.Unde te pot găsi potențialii clienți și cum pot face comenzi?

     Potențialii clientii  pot găsi  produsele mele pe FB – pagina https://www.facebook.com/Amintiritraditionale/ și în curând pe  site-ul cu același nume www.amintiritraditionale.ro . Produsele se pot comanda printr-un mesaj sau direct pe site când acesta va fi operațional – începând cu jumătatea lunii  noiembrie.   Voi avea și o serie de produse  noi  cu tematica Sarbatorilor de iarna, foarte potrivite pentru a fi oferite cadou  celor dragi.

     8.Cum crezi că vei evolua în viitorii 10 ani?

     În următorii 10 ani, cred că  este o perioada prea lungă să mă gândesc, însă cel puțin în următorii 2-3 ani  îmi doresc ca „ Amintiri tradiționale” să  se transforme  dintr-o mare  pasiune și o activitate part time, într-un buisness  și automat într-un job full time pentru mine, îmi doresc să dezvolt magazinul online cu cat mai multe produse  autentice –toate cu specific tradițional românesc.  

bijuterii cusute     Irina, îți mulțumesc frumos pentru timpul acordat!

Zi cu soare!

 

Please follow and like us:
Bijuterii cu motive traditionale
Etichetat pe:            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds