Clubul Magic organizează și anul acesta concursul Amintiri și dorințe 🙂
Vă invit cu drag să participați, așa cum o vom face și noi. Anul trecut am pregătit două lucrări tare drăgălașe. le puteți vedea aici și aici.
amintiri si dorinte

Ce aveți de făcut?
Trebuie să realizați o lucrare, cu ce materiale doriți și prin orice tehnică, în care să se regăsească o amintire frumoasă din anul ce tocmai a trecut și o dorință arzătoare ce doriți să vi se îndeplinească anul acesta. Lucrarea trebuie să fie realizată special pentru acest concurs.
 
1. Dacă aveți blog scrieți o postare despre lucrare, apoi adăugați linkul postării în colecție. În cadrul articolului e necesar  să menționați că participați cu lucrarea la concurs.
 
2. Dacă nu aveți blog, puteți să  trimiteți, pe adresa de e-mail clubulmagic@gmail.com, o fotografie finală și 2-3 fotografii cu etape ale lucrării, alături de câteva cuvinte despre lucrare.
 
Perioada de participare: 21 ianuarie – 16 februarie 2013 (ora 21:00).
 
Premii: Broscuța va extrage doi câștigători ce vor primi o cutiuță frumos decorată plină cu materiale numai bune pentru realizarea de felicitări și decorațiuni de primăvară, și anume: ștampile decorative, figurine din pudră ceramică , șervețele decorative, diverse materiale și figurine din hârtie, carton, dantelă, etc.
Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, automat la închiderea colecției (16 februarie, ora 21:00).
Ce spuneți? Ne înscriem?

 

Please follow and like us:
Amintiri și dorințe ( Ediția a II- a)
Etichetat pe:        

2 comentarii la „Amintiri și dorințe ( Ediția a II- a)

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds

%d blogeri au apreciat: