Am avut o perioadă tare aglomerată și s-au suprapus prea multe sarcini cu termene-limită. Când nu ai ajutor, abia reușești să faci față tuturor provocărilor de peste zi  și aștepți cu ardoare seara, căci abia atunci începe  cu adevărat ”ziua” de muncă.

   Am avut mare noroc că am reușit să mai rezolv din sarcinile zilnice printre picături, în timp ce Matei se juca în camera lui. Nici mie nu-mi vine încă să cred că a venit acest moment. Da, în sfârșit, Matei se joacă singur. Nu mereu, nu ore întregi, dar suficient cât să pot să-mi trag sufletul preț de 15 minute sau să beau o cafea, să răspund la mesaje sau să pregătesc ceva rapid  de mâncare.

   Cu ce se mai joacă cei mici la doi ani? O întrebare care stă des pe buzele cititorilor mei. Să vă arăt ce mai avem noi pe rafturi, poate vă inspiră ! 🙂

jucarii 2 ani

      Avem foarte multe jucării de la Goki. Sunt calitative, durabile și au preț foarte bun.

culori cresă

   În utimele săptămâni, Matei s-a jucat cu un puzzle sonor foarte frumos.  L-am folosit și la grădiniță și a avut mare succes.

puzzle animale gradinita

   A reușit deja să așeze fiecare animal la locul lui și să rezolve un puzzle incastru cu 8 piese, ceea ce mă face tare mândră de el!

   Îl încântă faptul că la potrivirea  pieselor se aude sunetul specific fiecărui animal domestic. Pe lângă faptul că reușește să asocieze piesele, tipul acesta de puzzle îi dezvoltă abilități de logică și  îl ajută să-și dezvolte  abilitățile de concentrare.

puzzle mijloace de transport

 

   Un alt puzzle incastru l-a ținut ocupat multe zile la rând. Deși a reușit să-l rezolve foarte repede, nu s-a plictisit ușor de el.

puzzle butoni lemn

   Datorită butonilor masivi din lemn, e ideal pentru mâinile mici și curioase copiilor. Îmi place faptul că are butoni de prindere din trei puncte. Îi dezvoltă motricitatea fină a mâinilor și îi pregătește mâna pentru scris. Deși are doar doi ani, deja știe să țină corect creionul în mână 🙂

cub puzzle

   Cubul-puzzle cu animale conține 6 imagini distincte , ușor de realizat, din 4 piese. Fiecare puzzle are și o imagine corespunzătoare.

caine puzzle gradinita

   Un joc îndrăgit care îi va pune micuțului mintea la încercare. Se pot forma 6 imagini diferite, având practic 6 jocuri de puzzle într-unul singur. Dezvoltă  abilități de logică, de rezolvare a problemelor, de concentare, perseverență, motricitate fină, de coordonare mâna-ochi. Nu oferă doar distracție, ci și satisfacția rezolvării unei probleme, îi solicită mânuțele, determinându-l să facă mișcări fine, de coordonare, îi dezvoltă simțul cromatic prin identificarea și potrivirea culorilor diferite. Toate acestea au un impact educativ extrem de mare, ajutând micutul să devina un adult descurcăreț, capabil să găsească soluții la diferite probleme. ( sursa: Jocisteț)

   Cutia pentru sortat forme a avut mare succes. Matei iubește tot ce ține de sortat forme și introdus în cutii. Avem cutia permanenței ( varianta clasică), dar și cutia permanenței evolutivă și încă nu s-a  plictisit de ele.

piese geometrice

sortator forme goki

   Se citește încântarea pe chip, nu-i așa?

sortam forme gradinita

   Pentru că ați avut răbdare să citiți până la capăt și să vizualizați atâtea poze, vin cu o surpriză 🙂  Puteți beneficia de 10% reducere la orice comandă plasată pe jocisteț.ro. Trebuie doar să introduceți ”jurnaldemama” la secțiunea voucher. Reducerea se aplică chiar și la produsele deja reduse.

   Eu voi profita să mai comand câte ceva.:)

   Sper că v-au inspirat activitățile noastre!

Să aveți o zi minunată!

Please follow and like us:
Activități la 2 ani
Etichetat pe:                        

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds