Bine v-am regăsit!  Dacă ați început deja să căutați cadouri pentru cei dragi, vin cu o recomandare de bijuterii minunate, realizate manual de Amelia Boncea.

   Cine poate refuza un astfel de cadou inedit?

bijuterii lucrate manual

   Dacă v-am atras atenția asupra bijuteriilor și v-am făcut curioase, puteți să vedeți mai multe modele pe pagina Ameliei – AB Clockwork.

   Chiar dacă e foarte ocupată, Amelia mi-a răspuns la câteva întrebări. Vă invit să descoperiți mai multe amănunte despre bijuteriile lucrate manual de ea și să alegeți cadourile pentru Sărbători!

nichiduta.ro%20

    1.Bună, Amelia! Povestește-ne câteva ceva despre tine și despre pasiunea ta!

   Sunt de profesie jurnalist, am lucrat mai mult în presa scrisă și pe online și puțin pe comunicare. Însă, de când s-a născut băiețelul meu, Ianis, mi-am dat seama că nu mai vreau să am un job full time, să ajung seara acasă obosită și să am prea puțin timp pe care să îl petrec împreună cu el. Așa că am renunțat la job si am început să mă ocup de o pasiune descoperită întămplător acum mai mulți ani, dar pe care, până acum, nu am avut timp să o dezvolt. Am vrut să îi dăruiesc soțului meu ceva ce văzuse, îi plăcuse, dar nu se mai găsea: o brățară de ceas din piele, cu lanțuri și rotițe de ceas. Și, deși nu credeam că aș putea și nici că aș avea răbdare, am făcut-o și chiar mi-a plăcut, atât să lucrez la ea, cât și rezultatul final. Așa am descoperit steampunk-ul, un stil care mi se potrivește, și, din aproape în aproape, după câteva încercări cu diverse materiale, am ajuns să lucrez bijuterii/butoni/semne de carte steampunk (cu piese de ceas), cât și cu flori naturale presate și, mai nou, scoici prinse în rășină, în baze metalice.  Îmi place mult să lucrez, îmi dă o stare de bine, și mă bucură reacțiile clienților.

butoni mecanism ceas

      2.Care sunt sursele tale de inspirație?

   Cred că mă inspiră cam orice: un lucru pe care îl văd, ceva ce îmi doresc, ceva la care mă gândesc. Merg mult în zona retro, vintage, punk, rock, e o zonă în care mă simt confortabil, dar sunt momente în care mă inspiră și ceva mai colorat, mai ”proaspăt”.

set bijuterii flori presate

      3.Care a fost prima comandă pe care ai primit-o?

   Sincer, nu îmi aduc aminte exact. Dar, cu siguranță, a fost o comandă venită de la o prietenă. Am câteva prietene foarte, foarte faine care, după soțul meu, au fost cele care m-au încurajat de la bun început, inclusiv prin comenzi.

medalion piese ceas

    4.Ai avut o comandă specială, de care ți-a fost greu să te desparți?

      Mi-e greu să mă despart de foarte multe comenzi.

     5.Ești 100% WAHM sau ai și un job pe lângă această pasiune?

   Am făcut și muzică și predau ore de canto copiilor, la o școală particulară. Dar și aici mi-am stabilit un am program flexibil, nu am foarte multe ore și tot ca pe o activitate WAHM o văd.

      6.Unde te pot găsi clienții și cum pot face comenzi?

   Am o pagină de facebook:  AB Clockwork ( click pe link pentru redirecționare). Acolo sunt trecute toate informațiile necesare, de la modul de realizare și păstrare a bijuteriilor, până la livrare.  Cei care doresc să comande ceva îmi pot lăsa mesaj, discutăm și stabilim toate detaliile.

steampunk

     7.Cum crezi că vei evolua în viitorii 10 ani?

    Sper că voi păstra ritmul ascendent în care merg acum. Nu vreau să rămân în acest punct cu proiectul meu. Am mai multe idei și intenționez să lucrez și cu alte materiale, să îmi fac și un site, însă, momentan, vreau să îi dedic băiețelului meu cât mai mult timp, așa că, până mai crește puțin, iau lucrurile pas cu pas.

    Amelia, îți mulțumesc frumos pentru timpul acordat ! Să ai mult spor în realizarea comenzilor! 🙂

Să aveți o săptămână liniștită!

 

Please follow and like us:
AB Clockwork
Etichetat pe:                                

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds