Mai puțin de o lună ne desparte de întâlnirea cu Moș Crăciun. Toți copiii îl așteaptă cu nerăbdare.

   Sub crenguțe de brad, în miros de portocale si fursecuri cu scorțișoară sau cuișoare, copiii vor despacheta bucuroși cadourile. Cu obrajii îmbujorați și arzând de nerăbdare să descopere surprizele din sacul Moșului, prichindeii vor găsi, alături de portocale și ciocolată, și câteva cărți minunate.

   De foarte multe ori v-am zis cât de mult iubesc eu cărțile editurii Usborne. Sunt calitative și au imagini foarte frumoase. Rezistă la răsfoiri repetate 🙂

   Pentru a face o bucurie copiilor, vă invit să strecurați sub brad măcar o carte Usborne. Cărți de poveste- Independent Usborne Organiser ne ajută cu 5 recomandări ce nu ar trebui să lipsească din sacul lui Moș Crăciun.

  1.    Big Book of Colours

big book of colours

   Trăim în culori și visăm în culori. Ce frumos ar fi să știm să le spunem și pe nume! Chiar credeti că le cunoașteți pe toate?

learning colours toddler

   Ochiul uman percepe aproximativ 10 milioane de nuanțe diferite. Ați auzit de „custard”, „crimson”, „candyfloss pink” ori „viridian”? Nici noi, până să răsfoim Marea Carte a Culorilor. Este o incursiune minunată în universul culorilor! Găsim în interiorul cărții o roată a culorilor care ne arata ce culori se pot combina, toate nuanțele posibile , o pagina cu ilustrații care își schimbă culorile și multe expresii cromatice care fac referire la emoții și stări de spirit!

invatam culorile

     2.  Lift the Flap Word Book

flip flap word book

   O fermecătoare carte cu clapete cartonate ne introduce în lumea primelor cuvinte în limba engleză. Niciodată nu esti prea mic să înveți o limba straină, nu-i așa? Iar cu această carte superb ilustrată, copiii se vor distra de minune căutând cuvintele și potrivindu-le cu imaginile corespunzătoare.

carti usborne

   Cartea atinge teme de interes specifice celor mici: animalele și sunetele pe care le scot acestea, corpul uman și vestimentația, dar si multe altele. Este o metodă fantastică de exersa recunoașterea cuvintelor și a imaginilor și oferă în același timp o multitudine de lucruri de căutat, găsit și povestit!

carti usbourne

 

   3.Baby Animal Stories 

baby animals story

   O colecție elegantă de sașe povestioare cu animale pentru cei mici, numai bună pentru poveștile de dinainte de som. Fiecare poveste înfățisează un alt pui de animal care descopera lumea: vulpița și bursucul îții fac prieteni, iepurașul învață cuvinte noi, ursuletul polar vrea să se facă mare, iar elefănțica îți descoperă reflexia în apă. O carte cu ilustrații delicate pe care cei mici vor indrăgi cu siguranță.

usborne toddler book

animals story book

    4.Magic Painting The Snow Queen 

painting usborne

   Aduceți la viața feerică povestea Crăiesei Zăpezii cu această uluitoare carte de pictură magică!Va putea Gerda să își salveze cel mai bun prieten din ghearele înghețate ale Crăiesei? Pur si simplu înmuiați pensula în apă și plimbați-o usor peste modelele alb-negru pentru a dezvălui povestea și pentru a vedea cum paginile izbucnesc în culori magice.

imagini de pictat

   5.First Sticker Book Santa 

first sticker santa

   O activitate perfectă pentru cei mici, în ton cu sărbatorile ce se apropie. Copiii vor fi încantați să se joace cu cele peste 200 de stickere din carte și să împodobească scenele festive cu acestea.

stickere Craciun

   Îl vor putea ajuta pe Mos Craciun să își pregătească tolba cu cadouri, să își încarce sania și să aducă tuturor copiilor cadourile mult așteptate.

carti copii Craciun

      Dacă doriți să comandați una dintre aceste cărți sau aveți nevoie de recomandări în funcție de vârsta copilului, Cărți de Poveste-Independent Usborne Organiser vă poate ajuta cu mult drag!

      Ultima comandă de anul acesta se va face pe 5 decembrie , așa că trebuie să vă grăbiți să alegeți cărțile preferate!

Zi cu soare!

Please follow and like us:
5 recomandări de cărți Usborne pentru Crăciun
Etichetat pe:                            

Anunta-ma daca iti place....

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Facebook!

Nu uita să dai like!


This will close in 15 seconds